Skocz do zawartości

[1600zł] Kellys Viper 60 - warto?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam co mysliscie o tym rowerze moge go miec za 1600zł model z 2014r. Czy za ta kase moge kupic cos lepszego? Szukalem opini o tym rowerze i niestety nic nie znalazlem...

Napisano

Deore i hydraulika (h*jesy, ale są zawsze) jak na taki pułap ok, reszta średnia, amor mocno średni... Jak na początek pod rozbudowę w przyszłości IMO się nadaje.

@up chyba żartujesz. Kiera i nowe opony to 100 zł. Pod tym względem oceniać rower ?  :bye2:

Napisano

Lepiej kupić używke, lepiej się wychodzi na tym, 1 opona to około 80zł taka dobra, kiera z 60-100zł, więc wychodzi więcej, przerzutka przednia top swing, więc szybciej dostanie luzy.

Chwyty KLS, wycierają się bardzo szybko, kaseta jest z gumy, miałem ją.

Siodełko KLS rozdziera się po roku, mi i mojemu koledze tak się stało.

Ta DEORE na tyle to tylko chwyt, żeby kowalski pomyślal że to super rower.

Napisano

Albo chcesz nowego kellysa z gwarancją na rame chyba 5 lat, ja kupowałem w 2012 Scarpe to z niego zostało tylko: rama, sztyca. Wszystko inne nowe.

A używany rower będzie miał lepszy amortyzator, i prawdopodonie osprzęt.

Napisano

Jeśli wchodzi w grę używka to bierz używkę, będzie miała lepszy osprzęt chociaż niekoniecznie będzie sprawna w 100% nigdy nie masz pewności. Jak nie chcesz używki to bierz Kellysa.

Napisano

a co myslicie o Kross level A 2?

Za 1500 można brać jak się jeździ w terenie bez błota (fałki) + ma się plany rozbudowy w przyszłości.

Jak masz Martes Sport niedaleko to bardzo wskazane zajrzeć po Kross'a Black Edition 2 - rebrandowany dla nich A2 za 1499,-

@up przy zmianie na tarcze nie zmienia się całych kół, tylko piasty... Chyba, że się nie opłaca. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...