kranu Napisano 14 Marca 2014 Napisano 14 Marca 2014 Zwiększyłem trochę budżet na rower crossowy i przestałem na siłę szukać 19er. Teraz się skłaniam ku Unibike Viper GTS (2100zł) - tylko mnie boli trochę brak tarcz, które tak naprawdę nie są mi koniecznie potrzebne.. ale mi się podobają Tarcze by miał Crossfire Disc GTS (1900zł), do tego tańszy tylko nie jest za słaby osprzętowo? Zethos GTS (2800zł) tylko tu już 700zł dopłaty w stosunku do Vipera.. warto? Jest też lżejszy i ma jeszcze lepszy osprzęt. Chociaż za mniej bym mógł mieć już nawet EVO29 (2600zł), tylko te balony mnie nie przekonują na teren.. W ogóle to sprzedawca w sklepie odradzał mi Unibike - że osprzęt i tak się z czasem zmieni, a rama Unibike jest słaba (nie w sensie wytrzymałości, tylko wygody). Warto szukać innych firm kosztem gorszego osprzętu za podobną cenę?
PjeseczeQ Napisano 14 Marca 2014 Napisano 14 Marca 2014 Pewnie. Brałbym http://author.pl/rowery/turystyczne/crossowe/grand Osprzęt może i nie najwyższa półka, ale 5 lat gwarancji na ramę + crossy Author'a mają fajną geo w moim odczuciu.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.