synumk Napisano 6 Marca 2014 Napisano 6 Marca 2014 Witam Mam dziwny przypadek z moim amortyzatorem. Nie uginał się ani na minimetr, ale jak naprawiałem koło i obróciłem go do góry kołami, to zaczął działać. Ale jak postawiłem go na koła i postał dzień, to dalej jest sztywny i nic się nie ugina. Co może być nie tak z tym amortyzatorem?
Mod Team Puklus Napisano 6 Marca 2014 Mod Team Napisano 6 Marca 2014 Jeżeli po obróceniu zaczął pracować to obstawiam zablokowany tłumik Jest to moze suntour ?
synumk Napisano 6 Marca 2014 Autor Napisano 6 Marca 2014 Amortyzator to zoom ale nie wiem jaki model. Rower to Harley Davidson Duely ma już kilka lat.
Mod Team Puklus Napisano 6 Marca 2014 Mod Team Napisano 6 Marca 2014 To do Harleya takie gówna dają ? A widelec to nie zoom tylko złom w tłumaczeniu na polski. trzeba rozebrać i pozaglądać doń.
synumk Napisano 6 Marca 2014 Autor Napisano 6 Marca 2014 To będę próbował go rozebrać i zobaczyć co go boli. Czytając opinie o amortyzatorze zoom, to chyba wszyscy pisali że pierwsze "o" czytamy jako "ł" .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.