zienio Napisano 2 Marca 2014 Napisano 2 Marca 2014 Po ostatniej jeździe urwała mi sie część wózka od strony koła. Potrzebuje pomocy czy i gdzie mogę kupić taką część. Da się wogóle gdzies to dokupić? Ewentualnie czy spawanie tego elementu cos da, można w sumie w tym miejscu jakieś wzmocnienie dać. Nie mialem czasu pstryknąć fotki wiec zaznaczyłem tylko gdzie pękło, w sumie to ta część odpadła strzałki czerwone pokazuja linię pęknięcia. http://zapodaj.net/f32d2fcc611d1.jpg.html
lukaszs Napisano 2 Marca 2014 Napisano 2 Marca 2014 spawać raczej nie polecam raczej nic z tego nie będzie. albo szukaj tego elementu albo nowa zmieniarka
Mod Team Puklus Napisano 2 Marca 2014 Mod Team Napisano 2 Marca 2014 Można to metodą na włókno węglowe sklepić i żywice ... włókno węglowe można zastąpić nawet starym podkoszulkiem ale wytrzymałość oczywiście odpowiednio spadnie
lukaszs Napisano 2 Marca 2014 Napisano 2 Marca 2014 kup jakiś złom czasami ludzie sprzedają poza tym jeżeli to jest to ten sam wózek to powinna pasować z SLXa czy DEORki będzie łaciata ale chyba lepiej niż "kleić"
lukaszs Napisano 2 Marca 2014 Napisano 2 Marca 2014 no pewnie tym bardziej że szkoda wywalać dobra przerzutkę z takiego powodu. zienio poszukaj na forach albo w serwisach rowerowych na pewno maja takie odpady;-)
zienio Napisano 2 Marca 2014 Autor Napisano 2 Marca 2014 Właśnie rozpoczołem rozpocząłem poszukiwania od naszego forum, niestety metoda na super glue zawiodła . Jakiesz jakież było moje zdziwienie jak po chwili super glue puscił Poszukam po znajomych serwisach może gdzieś znajdę zastępczą prowadnice wózka, zobaczymy może magik kumpla to spawnie jak nie to śmietnik. ps co leprze XT RD-M773 czy Shimano XT RD-M781? pod manetki SLX SL-M 660.
lukaszs Napisano 2 Marca 2014 Napisano 2 Marca 2014 generalnie wielkiej różnicy nie ma ale model RD-M781 jest nowszy.
Mod Team Puklus Napisano 2 Marca 2014 Mod Team Napisano 2 Marca 2014 łaśnie rozpoczołem poszukiwania od naszego forum, niestety metoda na super glue zawiodła Super glue to sobie możesz sklejać zbity dzbanek porcelanowy a nie przerzutki
Artwro Napisano 2 Marca 2014 Napisano 2 Marca 2014 Właśnie rozpoczołem poszukiwania od naszego forum, niestety metoda na super glue zawiodła . Jakiesz byo mojem zdziwienie jak po chwili super glue puscił Poszukam po znajomych serwisach może gdzieś znajdę zastępczą prowadnice wózka, zobaczymy może magik kumpla to spawnie jak nie tośmietnik. ps co leprze XT RD-M773 czy Shimano XT RD-M781? pod manetki SLX SL-M 660. W szkole nie uczyli pisać????????????jak czytam te BYKI to aż zęby bolą.Zdjecia,buźki do perfekcji ale język analfabety.
Mod Team Puklus Napisano 3 Marca 2014 Mod Team Napisano 3 Marca 2014 Do manetek 660 kup sobie Deore. Po co ci XT do manetek klasy alivio ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.