Intersect Napisano 25 Lutego 2014 Napisano 25 Lutego 2014 Witajcie. Otóż niedawno kupiłem sign ds'a używanego. Korby okazały się wyrobione i się odkręcają i zastanawiam się nad kupnem nowych. Ja się na tym kompletnie nie znam i proszę was o pomoc w tym. Zastanawiałem się nad korbami Octane One D2 2013. Tylko nie wiem czy będą pasować, jeżeli tak to jaki suport do tego byłby odpowiedni. Jeżeli nie pasują to moglibyście mi podesłać linki do pasujących?? Dziękuję z góry Pozdrawiam
Mod Team Puklus Napisano 25 Lutego 2014 Mod Team Napisano 25 Lutego 2014 Z tego co widzę D2 2013 ma zintegrowaną os a więc będzie w komplecie z suportem o ile kupisz nową. Chyba ze miałeś inną na mysli ? Korba wydaje sie odpowiednia do tego roweru.
Intersect Napisano 25 Lutego 2014 Autor Napisano 25 Lutego 2014 Jest wersja z suportem i bez, mu chodziło o tą bez
Mod Team Puklus Napisano 25 Lutego 2014 Mod Team Napisano 25 Lutego 2014 To może inaczej ... wersja ze zintegrowaną osią czy nie ?
Intersect Napisano 26 Lutego 2014 Autor Napisano 26 Lutego 2014 Bez zintegrowanej osi, chciałbym aby ktoś z was dopasował mi i do roweru i do korb jakiś suport bo się na tym nie znam.
Mod Team Puklus Napisano 27 Lutego 2014 Mod Team Napisano 27 Lutego 2014 Nikt ci raczej nie odpowie bo producent nie podaje ... ważniejszy wg niego jest np kolor ja bym obstawiał 118 ale kto wie ... Może lepiej poszukaj sobie innej ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.