radar333 Napisano 25 Lutego 2014 Napisano 25 Lutego 2014 na który się zdecydować. jakie są opinie o ramach tych rowerów tzn wytrzymałości itd. jestem laikiem i dlatego proszę o porównanie tych rowerów, bo ja to tylko mogę popisać o walorach wizualnych rocznik rowerów to 2014 . który ma lepszy osprzęt . scott to raczej sprawdzona marka a northec?
grooby007 Napisano 27 Lutego 2014 Napisano 27 Lutego 2014 Ja bym brał northeca. Moim zdaniem lepszy sam szukam roweru w granicach 3 tys i ten nortec jest dobrym wyborem za te pieniadze. Scott tez dobry ale nie podoba mi sie wizualnie.
Mod Team michuuu Napisano 27 Lutego 2014 Mod Team Napisano 27 Lutego 2014 Trochę o Northec-u: http://www.forumrowerowe.org/topic/138036-rower-northtec-gravity-275-xt-opinie-czy-warto/ Warto poczytać, wyciągnąć wnioski.
radar333 Napisano 27 Lutego 2014 Autor Napisano 27 Lutego 2014 czytałem już ten post o northec'u . ale raczej nie dał mi on odpowiedzi na pytanie czy lepiej brać scott'a czy northec'a. jak pisałem jestem laikiem i nie bardzo się znam. wydaje mi się że nortec ma lepszy osprzęt. ale co do ramy?? która lepsza?? osprzęt zawsze powoli chyba można powoli wymieniać na lepszy. no i pytanie czy scott nadaje sie do tego
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.