Skocz do zawartości

[gripy]Chwyty do sztywniaka.

jogi109

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Buduje rower bez amortyzacji z przodu, bedzie gruby balon, ale chwyty tez muszą swoje robić. Niestety, grubość nie może być przesadnie duża, gdyż moje dłonie sa średniej wielkości. Myślałem o Dartmoor Icon. Fajnie było by, gdyby było w kolorze zielonym. Mogą być pianki. Cena do 100zł! Polećcie coś :)

EDIT: Może coś takiego ? http://www.centrumrowerowe.pl/czesci/chwyty-owijki-kierownicy/chwyty/p,chwyty-chunky-esi,180604.html?qrtc_slt=slt_product_1_cr&qrtc_tpl=tpl_prod_purch&qrtc_typ=prd&qrtc_prd=75631140&qrtc_pos=9

Napisano

Czytałem własnie wiele opinii, było ok poza waga i miękkością okreslaną jako "średnia". Potrzebuje takich gripów, które naprawdę dobrze amortyzują! Rower będzie używany do kolarstwa górskiego, a fundusze wykluczają amortyzator.

Może ktoś ma w/w gripy i pochwali sie jak sie sprawują? Może jakieś inne o podanych kryteriach?

Napisano

Również polecam ESI, dobrze amortyzują. Ja jeżdżę bez rękawiczek i jest komfortowo. Mają też super przyczepność, chyba że mocno zmokną, np. podczas deszczu, wtedy stają się śliskie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...