Fredx Napisano 20 Lutego 2014 Napisano 20 Lutego 2014 Witam poszukuje roweru mtb do 1600zł. Rower będzie służył do jazdy 50% szosa 50% las. Rower będzie codziennie używany do jazdy do szkoły ~`4km w jedną stronę, wypady w weekendy, dni wolne. Zainteresował mnie Kross Hexagon x9 2013. Proszę o wypowiedzenie się kolegów na temat tego Krossa.
PjeseczeQ Napisano 20 Lutego 2014 Napisano 20 Lutego 2014 Ten las to ścieżki zwykłe leśne, czy faktycznie teren ? Jak to pierwsze, to bierz Crossa (np. to co mam w profilu) - w lesie radzi sobie trochę gorzej niż MTB, ale na szosie fajnie się nim pomyka. MTB w terenie będzie ok, ale na szosie będzie mulił. Wybór należy do ciebie.
nemo2009 Napisano 20 Lutego 2014 Napisano 20 Lutego 2014 Zainteresował mnie Kross Hexagon x9 2013. Proszę o wypowiedzenie się kolegów na temat tego Krossa. Takiego modelu Krossa nie mam,mam starszy model,ale cóż można powiedzieć o tym nowszym. Na pewno jest to model,który ma zastosowanie do Twoich wymagań,typowo rekreacyjny,czyli sylwetka rowerzysty w miarę wyprostowana.Polecam. Ode mnie zaproponuję Rometa Ramblera 6.0.Użytkowo modele zbliżone do siebie. Tu masz test modelu z 2013 roku. http://testy.bikeboard.pl/artykuly,pokaz,romet-rambler-6-0-2013
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.