XOXO Napisano 14 Lutego 2014 Napisano 14 Lutego 2014 Witam, W związku z tym, że porzuciłam pomysł składania roweru, poszukuję roweru z pełnym zawieszeniem do 8-8,5k. Wymagania: - 26 lub 27,5, lepiej 26" - amortyzator 120-150mm (nie wiem, tu mi potrzebna rada) - przeznaczenie: łatwe podjeżdżanie dłuższe i krótsze, szybkie zjazdy (lubię pozjeżdżać ), ale też wygoda w płaskim terenie - osprzęt Srama x5/7, Shimano SLX lub wyżej - dobre i wytrzymałe hamulce hydrauliczne -172cm wzrostu/83 cm noga, więc jakieś 17/18" ramy Jako babeczka prezencja wizualna i kolorystyczna jest dla mnie ważna, ale akurat tutaj odsuwam to na drugi plan Najważniejsze są dla mnie hamulce i amortyzacja. Będę wdzięczna za każdą pomoc i radę!
marcin_ostrów Napisano 14 Lutego 2014 Napisano 14 Lutego 2014 No więc raczej endurotrophy.pl i emtb.pl Po drugie , tak na szybko : Canyon Spectral AL , Kross Moon ( jak dopłyną w końcu ) , Cube Stereo , Radon Slide M
Rulez Napisano 14 Lutego 2014 Napisano 14 Lutego 2014 Ze skokiem 140/150 mm to raczej nie będzie "efektywny" w XC a dodatkowo "świetny" w enduro - zastanów się czego chcesz.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.