Skocz do zawartości

[przelotka pancerza] poratujcie gdzie takie coś dostać?

GregorGD

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam.

Od jakiegoś czasu szukam takiego oto dynksa, który po włożeniu w przelotkę zamocowaną w ramie, skutecznie nie pozwala się wysunąć przewodowi hamulców hydraulicznych.

pol_pl_Przelotka-pancerza-PCV-3264_1.jpg

Oczywiście wiem o istnieniu innych rozwiązań :) jednak to jest moim zdaniem idealne do mojej ramy :) Znalazłem w sieci jeden sklep gdzie coś takiego sprzedawali ale obecnie nie mają na stanie i może będzie za kilka miesięcy. Może ktoś poratuje linkiem... albo wie czy w którym z Trójmiejskich sklepów jest coś takiego do kupienia?

Pozdrawiam

Grzegorz

Napisano

Oczywiście, że tak.

Przecież jak będę miał ochotę pośmigać to nie zrezygnuje z przejażdżki z powodu braku mocowania tylko poradzę sobie za pomocą taśmy :)

Chodzi o rozwiązanie na przyszłość, skoro jest możliwość zrobienia tego schludnie to tak chce mieć! Prowizorki często są dobre... ale skoro zainwestowałem w przyzwoity sprzęt trochę kasy to nie chce mieć patentów "ta taśmę". Dla mnie wygląd też ma znaczenie :)

pozdrawiam

Grzegorz

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Też ten sam sklep jest na allegro i też potrzebuje tych przelotek

http://allegro.pl/przelotka-pancerza-pcv-do-hamulca-przerzuki-nowa-i4032268232.html

Jakby coś to pytałem sklep o zwykłą wysyłkę to mogą wysłać listem zwykłym priorytetem za 3,50 zł. Szkoda 8 zł płacić za takie drobiazgi :D a tak to na przelotki można wydać ;)

Wysłane z mojego GT-7100 SAMSUNG Galaxy Note 2. za pomocą Tapatalk 2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...