GregorGD Napisano 2 Lutego 2014 Napisano 2 Lutego 2014 Witam. Od jakiegoś czasu szukam takiego oto dynksa, który po włożeniu w przelotkę zamocowaną w ramie, skutecznie nie pozwala się wysunąć przewodowi hamulców hydraulicznych. Oczywiście wiem o istnieniu innych rozwiązań jednak to jest moim zdaniem idealne do mojej ramy Znalazłem w sieci jeden sklep gdzie coś takiego sprzedawali ale obecnie nie mają na stanie i może będzie za kilka miesięcy. Może ktoś poratuje linkiem... albo wie czy w którym z Trójmiejskich sklepów jest coś takiego do kupienia? Pozdrawiam Grzegorz
kasiamango Napisano 3 Lutego 2014 Napisano 3 Lutego 2014 Nie wiem czy kupisz to dokładnie w tym sklepie, ale powinno być w Romet Bydgoszcz ja kupowałam pare rzeczy i nie żałuję, akurat tego nigdy nie potrzebowałam pozdrawiam
Sagitt77 Napisano 3 Lutego 2014 Napisano 3 Lutego 2014 Wiesz co, gdybyś owinął przewód w odpowiednim miejscu taśmą izolacyjną to też trzymałby się mocno.
GregorGD Napisano 3 Lutego 2014 Autor Napisano 3 Lutego 2014 Oczywiście, że tak. Przecież jak będę miał ochotę pośmigać to nie zrezygnuje z przejażdżki z powodu braku mocowania tylko poradzę sobie za pomocą taśmy Chodzi o rozwiązanie na przyszłość, skoro jest możliwość zrobienia tego schludnie to tak chce mieć! Prowizorki często są dobre... ale skoro zainwestowałem w przyzwoity sprzęt trochę kasy to nie chce mieć patentów "ta taśmę". Dla mnie wygląd też ma znaczenie pozdrawiam Grzegorz
GregorGD Napisano 10 Marca 2014 Autor Napisano 10 Marca 2014 Jakby ktoś szukał to aktualnie można nabyć tutaj: http://www.ckbikeshop.pl/product-pol-3264-Przelotka-pancerza-PCV.html
dymcio111 Napisano 19 Marca 2014 Napisano 19 Marca 2014 Też ten sam sklep jest na allegro i też potrzebuje tych przelotek http://allegro.pl/przelotka-pancerza-pcv-do-hamulca-przerzuki-nowa-i4032268232.html Jakby coś to pytałem sklep o zwykłą wysyłkę to mogą wysłać listem zwykłym priorytetem za 3,50 zł. Szkoda 8 zł płacić za takie drobiazgi a tak to na przelotki można wydać Wysłane z mojego GT-7100 SAMSUNG Galaxy Note 2. za pomocą Tapatalk 2
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.