terew Napisano 1 Lutego 2014 Napisano 1 Lutego 2014 Szukam jakiś opinii na temat tych siodełek, na necie nic konkretnego nie znalazłem, siodełko ma być do MTB-ka , siodełko San Marco w podstawowej najtańszej wersji.Jestem przede wszystkim ciekawy które z tych dwóch jest bardziej wygodne.
Ziemko Napisano 2 Lutego 2014 Napisano 2 Lutego 2014 Accent to przede wszystkim dobra relacja jakość/cena. Posiadałem model Derry i jak dla mnie za miękkie Tide jest nieco twardszy. IMHO dobry wybór. W San Marco, nawet w tańsze modele nie chodzi o jakość ale o cenę. Droga sprawa :-/
terew Napisano 2 Lutego 2014 Autor Napisano 2 Lutego 2014 Akurat znalazłem fajną promocję i mogę kupić całkiem tanio siodło San Marco ale niestety zdarza im się wypuścić na rynek deski na których nie da się jeździć i łatwo się niszczą np. model Blaze, model SM bardziej mi stylistycznie podchodzi ale priorytet to wygoda, dlatego fajnie jak się znajdzie osoba która miała/ma model SPID.
MokryxD Napisano 2 Lutego 2014 Napisano 2 Lutego 2014 Mam Accent Tide cały sezon. Wg mnie jest OK. Waga lekko ponad 320g nie napawa optymizmem. Lekko twardawe, ale dla mnie OK. Polecałby do niego spodnie z wkładką. Przynajmniej mój tyłek inaczej nie toleruje
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.