kromkahleba Napisano 13 Stycznia 2014 Napisano 13 Stycznia 2014 Niedawno zabrałem się za zmiane suportu. Nowy suport siedzi już w rowerze jednak postanowiłem zająć się starym suportem ponieważ spotkałem się ostatnio z tematem wymiany łożyska w H II tylko patrząć na moją lewą miskę po wybiciu łóżyska (luzy w starym suporcie miałem tylko w lewej misce) zauważyłem podejrzany rowek, jakby bieżnię wyrobioną przez łożysko (nie jestem eksperem ale patrząc na nowe miski nie dopatrzyłem się takiego wgłębienia). Więc tu powstaje moje pytanie czy w takim wypatki wymiana łożysk miałaby sens? Zamieszczam oczywiście fotki
Mod Team Puklus Napisano 13 Stycznia 2014 Mod Team Napisano 13 Stycznia 2014 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.