Skocz do zawartości

[2000-3144zł] MTB - co wybrać?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

powiem, ze 90kg to jest moje maximu, :D nigdy tyle nie wazylem. chodze na silownie, a teraz juz jestem na redukcji :D i spokojnie zejde do 80 :D chociaz wiadomo miesnie ważą wiecej jak tłuszcz :D a dlaczego pytasz?

Napisano

Bo jakbyś miał w planach ważyć powyżej 100, to lepiej jest wziąć 29era. Gdybym ja miał kupować, wziąłbym chyba tego 26" jednak. Zawsze to lepiej wydane 3,5 kafla a to jednak sporo pieniędzy ;) Dobrze by było gdybyś miał okazję się przejechać na obydwu wielkościach kół, bo jeśli czułbyś się lepiej na 29erze, to wybór wiadomy.

Napisano

To mi znajdz w tych pieniądzach co ten LTD 26er coś lepszego. Chłopie masz w nim za...y  wideł, kombinację HT z SLX'em, już bardzo dobre piasty, jedynie hydrauliki mogli wsadzić lepsze ale to nie jest problem. Jak bym nie wpakował sporo kasy ostatnio w moją maszynę to już byś nie miał po co jechać do Grodu Kraka :laugh: . Piszę to całkiem serio. 

Napisano

A ja sie podpytam jak już jest mowa o canyonie, czy oni zawsze doliczają 240zl za przesylkę (wysyłka rowerów: 165,35 zł + 72,76 zł Bikeguard)?

Bo 72,76 zł za bikeguard czuli pudło to w mojej opinii jawne walenie w ch*ja.

Napisano

Jedz i przymierz. Ludziska mają czasem tak dziwne rozmiary w stosunku do wzrostu, że szkoda gadać. Ja mam 175 cm i całe życie na 19-ach a i na rozmiar o numer wyżej bym się nie obraził. Ale nie ukrywam, że w przypadku Cube może to być problem i to spory.

Napisano

byłem, mierzyłem i :D wsiadłem na reamę i jekko dotykała rama mojego krocza, ale ze byłem w jeansach a nei przylegaja one bezposrednio do jajek :D nie bedzie 3 cm luzu, ale wydaje mi sie, że nie powinno mi to przeszkadzac.

pyatlem jeszcze o 29" i Pan mi polecił, wprawdzie od razu powiedział że gorszy ma widelec, ale szersza kierownice: Cube Acid 29 byl w cenie 3399. 

Tak jak mówiliście, 26 bedzie wycofywane i na ten rok wiekszosc kól to 27,5 i 29. 26 juz nie bedzie. A co sądzicie o tym Acidzie? wiem , ze trochę mieszam, pomimo tego że mam juz swietny rower, ale wiecie jak jest :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...