Skocz do zawartości

[Rower] Co to za marka ?

w81

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

no właśnie nie mam ani innego zdjęcia ani lepszej jakości. Myślałem ,że może ktoś pozna po grafice naklejek aha podobno to jest amerykańska marka ale nie jestem pewien czy na pewno.

Napisano

Cała masa rowerów z ostatnich lat będzie podobna, ale podobnie jak Giant jednak inna. Producenci małpują takie malowanie jak głupi, więc ciężko będzie znaleźć tego konkretnego. Szczególnie biorąc pod uwagę fakt, że z tego zdjęcia, poza wspomnianym już napisem "Rock" na podsiodłówce, nie da się nic wyczytać.

Napisano

Obręcze to prawdopodobnie Mach 1 Neo Disc - kolejny element układanki :P

Próbowałem wyczytać napis na dolnej rurze, ale nie wchodzi mi to: "action", "aceton" ?? :P

Napisano

szukaj po liczbie liter na ebay.com i przeglądaj

wlasnie szukam ale nie mgoe znaleźć :c

chodzi o to ze bierzesz bicycles a potem brand i szukasz nazwy która ma 6 liter? chyba 6 jest tam

Napisano

Mostek w tym rowerze nazywa się Uno, takie same są w krosowych Kellysach, a tak z ciekawości, po co szukacie tej nazwy? Ten rower zaginął czy jak?

Napisano

nie rower nie zaginął po prostu kolega ma okazje kupić ten rower. Ma to być jego pierwszy rower i pytał mnie co on jest warty problem w tym ,że zapomniał nazwy a gość ,który nim jeździ jest za granicą i nie ma z nim kontaktu. Ja tez na wszystkie sposoby próbowałem odczytać coś z tych lipnego zdjęcia ale bez rezultatu myślałem może ,że ktoś na forum może miał styczność  z takim rowerem i pozna go po malowaniu ,naklejkach

z tego co zauważyłem to marka "NINER" ma podobną grafikę tzn. marka napisana pod bidonem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...