Onthor Napisano 25 Grudnia 2013 Napisano 25 Grudnia 2013 Dzień dobry! Chciałbym się spytać o parę rzeczy dt. pedałów Prodigy Tinkie Winkie - 1. Czy są to przyzwoite pedały na których pojeżdżę 3-4 sezony? 2. Czy są dużo lepsze od zwykłych, plastikowych dołączanych do Krossa Hexagona x3? I takie czysto techniczne pytanie - te pedały są na łożyskach maszynowych, więc wydaje mi się że one powinny się kręcić jak szalone, a one się tak trochę ospale kręcą, płynnie ale wolno i szybko się zatrzymują (bardzo szybko) - są posmarowane jakąś "mazią", nie wiem co to jest, bo było to fabrycznie. Jeśli ktoś ma te pedały, albo po prostu zna się na tym to proszę o odpowiedź, ponieważ ja jestem zielony w sprawach technicznych. Pozdrawiam
Mod Team Puklus Napisano 26 Grudnia 2013 Mod Team Napisano 26 Grudnia 2013 Te platformy sa do grawitacyjnych sportów, wiec przy normalnej jeździe nic im być nie powinno. Pedały na "maszynach" wbrew pozorom nie będą sie kręcić szybciej, tylko tak raczej jak napisałeś, płynnie ale ciężkawo a to z racji ich uszczelnienia, ta maź to zapewne smar i tam ma być.
Onthor Napisano 26 Grudnia 2013 Autor Napisano 26 Grudnia 2013 Zależało mi na pedałach platformowych z pinami ze względu na dużą stopę (47), a te Krossowe są po prostu niewygodne dla mnie, jeżdżę rekreacyjnie a nie grawitacyjnie (żadne dh czy coś ) więc myślę że pedały mi posłużą trochę czasu Dzięki za odpowiedź.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.