Skocz do zawartości

[2000-2800] MTB-XC dla dziewczyny

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć,

Szukam roweru dla mojej lubej.

Wzrost 168cm.

Przeznaczenie - MTB/Enduro i od czasu do czasu weekendowe wypady z namiotem - niezbedne jest mocowanie na bagażnik

Priorytetem jest hardtail z dobrym osprzętem + mocowanie na bagażnik.

Napisano
Priorytetem jest hardtail z dobrym osprzętem + mocowanie na bagażnik.

Poszukiwałem czegoś takiego... Z tym bywa różnie. Ramy z mocowaniem na bagażnik spotyka się głównie w niskich modelach. Wydaje mi się, że ramy Cube'a maja mocowanie na bagażnik, także w wyższych modelach XC (ACID, ATTENTION).

Napisano

Zdążyłem się już trochę rozejrzeć, mocowanie bagażnika znalazłem i w treku, i w meridzie, w ktmie i unibike'u. 

Rowery miały nawet fajny osprzęt, z wyjątkiem amortyzatora - wszystkie miały uginacz marki suntour. Przecież to sie do jazdy nie nadaje.

Napisano

Przy tym budżecie stać Cię będzie na co najwyżej RS XC32 TK (jakieś Meridy stoją z nim na Alledrogo), jeżeli gardzisz Suntour'em.

• 3 tygodnie później...
Napisano

O mało co nie kupiliśmy Cannondale SL4(bardzo duża przecena)

Sprzedawca w sklepie już nawet zdążył wydrukować umowę(raty), ale ostatecznie daliśmy sobie spokój ze względu na dziwny luz na piastach canondale i klocki latające w zacisku marki canondale. Chyba nie warto wydawać pieniędzy dla samego napisu na ramie.

Ostatecznie, zakupiony Rockrider 5.3. Tańszy niż zakładany budżet, w sumie bardzo fajny jak za takie pieniądze. I dostanie mojego recona, więc powinno starczyć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...