irot Napisano 1 Grudnia 2013 Napisano 1 Grudnia 2013 Witam, Chce wymienic kola na nowe. Obecnie mam Doule Wall Yak, 622-19, alloy 28". Wymienilam w moim rowerze juz czesc rzeczy a teraz kolej na kola. Czy Mavic Cosmic Elite pasuja? Inne rady, propozycje? Cena ktora dysponuje za komplet to ok 1000zl, zalezy mi tez zeby byly w miare lekkie. Rower ktory posiadam to Univega Terreno 300: Rama: 28" Univega Cross, alloy, zero stack Korba: FSA Dyna Drive Ilosc biegow: 27 Piasty: Shimano Rm60, QR Siodelko: Selle Royal Stery: A-head Przerzutki: Shimano Deore (M591) Lancuch: KMC Kaseta: Shimano II-34T Manetki: Shimano Deore Kierownica: wymieniona z Concept SL, alloy na New Ultimate MTB Carbon Super light Mostek: wymieniony z Concept SL, regulowany na FSA OS-99 Widelec/amortyzator: zmieniony z Univega Verso ML na RST M7 Single Shot 28"/700C Sztyca: zmieniona z UNO Kalloy na Thomson Elite Setback 27,2 Hamulce i klamki: wymienione z Shimano BR-M422 i klamek "no name" na zestaw Avid SD7 Opony: zmienione z Schwalbe Silento II 700x35c na Schwalbe Marathon Supreme kevlar 700x28c Pedaly: zmienione z VP 560 plastikowe na Shimano PD A-530 Ogolnie zalezy mi aby rower byl lzejszy i bardziej na wyprawy szosowe. Jezeli macie jakies dodatkowe propozycje co wymienilibyscie oprocz kol to chetnie poslucham.
Mod Team safian Napisano 1 Grudnia 2013 Mod Team Napisano 1 Grudnia 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.