Skocz do zawartości

[opona] szosowa 26'

Putek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zamierzam kupic sobie drugi komplet opon do jazdy po szosie myślałem o jakichś szosowych 26x 1-1,5. Czy dostane gdzieś takie?? Jakie moglibyście polecić. Chciałbym aby cena obu nie przekraczała 150 zł a najelpiej by było w 100 sie zmieścić. Z góry dzieki za propozycje

Napisano

Napisalem taki sam temat jakis czas temu.... z tego co slyszalem i co pisze BB polecane sa kendy szosowe po 32 zl( nie pamietam nazwy) za 80 zl masz zestawik lacznie z detkami:) Jak znajde nazwe to wkleje

Napisano

Poszukam i chyba sie na coś takiego skusze :) bo czasem jeżdże tylko po szosie, a na moich Schwalbe racing ralph 2.25 latwo sie nie jezdzi

Napisano

Załozyłem dwa lat temu Kendy Kwest do mojego makrokesza (Rocky :) ). Po asfalcie jeździło się nimi świetnie, robiłem po sto kilkadziesiąt kilometrów dziennie, raz nawet przejechałem 202 km :( . Jednak udało mi się ją naciągnąć w jednym miejscu, sam nie wiem jak, i trzeba było wymienić. Trochę szkoda bo opony po zrobieniu 5 tys. km nie były w ogóle zdarte.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...