norbi1979 Napisano 18 Listopada 2013 Napisano 18 Listopada 2013 Witam Jak w temacie chcę zakupic owijkę Lizard Skins (biała) ale wyczytałem na forach że nie warta swojej ceny - tzn. mało wytrzymała. Proszę o opinię osób które miały z nia do czynienia czy faktycznie to prawda. Ewentualnie proszę o podanie innych propozycji owijek Czekam więc na Wasze wypowiedzi i pomoc Pozdrawiam
tobo Napisano 18 Listopada 2013 Napisano 18 Listopada 2013 Jest dosyć delikatna i trzeba ją nawijać bez naciągania, co może spowodować uszkodzenie. Jest też droga. Zapewnia dobry chwyt, nawet gdy jest mokra. Wiem że zalecany przez producenta sposób, czyli woda i mydło (jeśli dobrze pamiętam) średnio się sprawdza. Na pewno można ją bez uszczerbku zawinąć i odwinąć kilka razy.
Mod Team adamos Napisano 18 Listopada 2013 Mod Team Napisano 18 Listopada 2013 Dobre owijki robi też Fizik i Ritchey. Ostatnio tutaj zanabywałem - były dobre promocje.
norbi1979 Napisano 27 Listopada 2013 Autor Napisano 27 Listopada 2013 właśnie dostałem owijkę 3T Tape Pro czarna jest tańsza od LizardSins o połowę i jest z korka. Zobaczymy jak sie będziew sprawować dzięki za pomoc i rady. Pozdawiam
parmenides Napisano 16 Stycznia 2014 Napisano 16 Stycznia 2014 MIałem owijki Fizika, Ritcheya i jakąś oryginalną Cube. Najbardziej byłem zadowolony z Fizika Microtex z logo firmy. Świetnie się czyściła, a w zasadzie mało się brudziła (miałem białą), dało się ją bez problemu odwijać i ponownie zawijać w przypadku np. wymiany linek. Teraz kupiłem Lizard Skin DSP 3.2mm i to jest bajka. Kosztuje wprawdzie 3x więcej, ale już nie kupię innej owijki. Super wygodna. Co do trwałości, to nie mogę na razie nic powiedzieć. Faktura owijki wygląda tak, że nie powinno być problemu z czyszczeniem. Uchwyt pewny, nawet przy bardzo spoconych dłoniach bez rękawiczek. a na kierownicy wygląda mniej więcej tak: pozdr
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.