Skocz do zawartości

[do 1700 zł] MTB

krojek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kupiłem w tym sklepie: http://www.goride.pl/kross-level-a3-2013-wysylka-kurierem-dhl-gratis-p-280.html

Cena juz jest 2199zł ale ja kupiłem podczas promocji za 1600zł + gratisy :D

Dzięki wszystkim za odpowiedź w tym temacie, można zamknąć.

Może mi ktoś wytłumaczyć co się dzieje z cenami?

To jakiś błąd:)?

2 tygodnie temu kupiłem krossa level a7 za 2700 - dziś jak wszedłem na strony mudserwis czy go ride to się przeraziłem.

Myślałem, że to może pomyłka,model na 2014 - ale nie - 2013.

To jakiś błąd? W obu sklepach???

I dotyczy z tego co widzę wszystkich krosów - leveli.

O co tu chodzi:)?

Napisano

Widze ze ceny w innych sklepach tez jakieś wysokie sie nagle zrobiły :( wyżej podałem link do Levela A3 był za 1599  a dzis jest juz za 2197,99zł :( za 2013r :(

Napisano

dołączam się do pytania. Co się dzieje z cenami? byłem zainteresowany modelami z tego przedziału cenowego, ale widzę, że ceny drastycznie się zmieniły. Czy jest jeszcze szansa, że sklepy powrócą do swoich poprzednich cen?

Napisano

Ciężko stwierdzić co sie stało i czy ceny sie zmienią , ja myślę ze to ma związek z 24 Grudnia ;) a po juz ceny spadną do poprzednich wartości ;)

Napisano

Chciałem kupić na mudserwisie a3 2013 za jakies 1639 a tu patrze 2199zł. Przerażenie. Ciekawe czy jeszcze stanieją bo chciałem jeszcze w tym m roku kupić w cenie promocyjnej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...