NightVegas Napisano 16 Października 2013 Napisano 16 Października 2013 Witam , poszukuje jakichś dobrych pedałów do fr/dh. Cena myślałem o 100/150 zł . Ma ktoś do polecenia jakieś dobre pedały ? Myślałem o Vp 559. Z góry dzięki za pomoc
NightVegas Napisano 17 Października 2013 Autor Napisano 17 Października 2013 Wypowie się ktoś jeszze które lepsze?
Fenthin Napisano 17 Października 2013 Napisano 17 Października 2013 W zasadzie o jednych i drugich napisano już tyle, że można to streścić tak: VP 559 trzymają nogę jak przyklejoną, Aeriale są lekkie. Pytanie, co jest dla Ciebie ważniejsze. Natomiast możesz jeszcze przemyśleć VP-55. To lżejsza wersja 559, na maszynach.
NightVegas Napisano 17 Października 2013 Autor Napisano 17 Października 2013 W zasadzie o jednych i drugich napisano już tyle, że można to streścić tak: VP 559 trzymają nogę jak przyklejoną, Aeriale są lekkie. Pytanie, co jest dla Ciebie ważniejsze. Natomiast możesz jeszcze przemyśleć VP-55. To lżejsza wersja 559, na maszynach. Sporo słyszałem miłych słów na temat 559 , szczególnie ,że kosztują bardzo niewiele. Do fr/dh to najbardziej by mi się przydała przyczepność tylko , czy piny w nich nie psują butów? Wytrzymałe są? Miałem w streecie ht pa12a , gdzie wręcz musiałem specjalne buty kupić z sztywną podstawą, a i tak buty rozwalone. Jednak trzymały strasznie dobrze:)
Fenthin Napisano 17 Października 2013 Napisano 17 Października 2013 Ciężko, by tak ciężkie kloce nie były wytrzymałe. I oczywiście każde platformy działają destrukcyjnie na buty. Osobiście używa(łe)m Etniesów Kingpin z Aerialami. Po dwóch latach podeszwa nadaje się wyłącznie na śmietnik.
NightVegas Napisano 17 Października 2013 Autor Napisano 17 Października 2013 Ciężko, by tak ciężkie kloce nie były wytrzymałe. I oczywiście każde platformy działają destrukcyjnie na buty. Osobiście używa(łe)m Etniesów Kingpin z Aerialami. Po dwóch latach podeszwa nadaje się wyłącznie na śmietnik. Dzięki za pomoc Zakupie v599, są bardzo dobre stosunkowo do ceny, skminie jeszcze buty , żeby mi nie było szkoda .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.