lukeero Napisano 8 Października 2013 Napisano 8 Października 2013 Witam,Koledze zerwał się hak i za wszelką cene nie mogę się połapać z nimi. Prawdopodobnie ma taki Hak jak u mnie, czyli w Krossie Level A2. Chciałbym takowy znaleźć w internecie, ale jest ich nieco i są też te podobne, a nie chce kupić w maline.On posiada Model Hexagon V5 bodajze z 2008r. Można prosić o jakiś link do sklepu jakiegoś?Tak prezentuje się u mnie.
atizylak Napisano 9 Października 2013 Napisano 9 Października 2013 Jak ja urwałem hak to wziąłem te 2 części które z niego zostały, podjechałem do sklepu, pan wyciągnął kubeczek z hakami i dobraliśmy taki sam jak miałem. Tylko że 3 dychy kosztował.
lukeero Napisano 24 Października 2013 Autor Napisano 24 Października 2013 Taki dostane gdzieś hak w internecie?Pasuje również od mojego Krossa A2 z 2011 do jego.
nikodem Napisano 24 Października 2013 Napisano 24 Października 2013 obstawiam, że to taki http://allegro.pl/hak-przerzutki-alu-b-kross-giant-author-scott-i3619331237.html
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.