Skocz do zawartości

[do 1800zł] Rock Machine flash 70 - rama 19.5

mikigigi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

za ponizszy rowerek pytaja 1800pln. Co o nim sadzicie..?

http://www.rockmachine.us/pl/archiwum/2012/xc-performance/flash-70.html

Mi brakuje tutaj blokowania widelca przedniego i kol 29.

Moj profil to:

- 178cm, 68 kg, 35 lat

- wspinaczki gorskie ale raczej drogi asfaltowe i utwardzone. wycieczki po 40-50 km, 4-5 godz, 1-2 podjazdy 800m w pionie

- zaczynam przygode z rowerem i jezdze poki co na jakims supermarketowym skladaku

Dziekuje za wskazowki.

pozdrawiam ze Szwajcarii

MG

Napisano

Wersja RL tego amortyzatora posiada blokadę i to manetką na kierownicy. Tak w ogóle to jak nie pasuje Ci tu koło 26 to po co rozpatrujesz ten model? 29 tu nie wsadzisz ;)

Napisano

Wersja RL tego amortyzatora posiada blokadę i to manetką na kierownicy. Tak w ogóle to jak nie pasuje Ci tu koło 26 to po co rozpatrujesz ten model? 29 tu nie wsadzisz ;)

Czesc,

Dzieki za info ale na zdjeciu nie widac zadnej linki do amortyzatora. 

Co do wielkosci kola to podobno taki trend by na wieksze wskakiwac. Dla mnie 26stka jest ok.

pozdr

MG

post-169814-0-09634300-1381227816_thumb.jpg

Napisano

W specyfikacji jest XCR natomiast na zdjęciu XCM który może nie mieć w ogóle blokady skoku. Co do koła to nie podążaj za trendami tylko przejedź się na jednym i drugim a może i trzecim (27,5) i sam zdecyduj.

Napisano

Za tą cenę naprawdę niezły sprzęt, ciekawy design. Czeska marka w Polsce trudno dostępna, sam myślałem o crossie z wyższej półki od nich:)

Napisano

No tak, tylko jeżeli to autor robił te zdjęcie które zamieścił to niech sprawdzi czy chociaż reszta osprzętu się zgadza czy jest tak jak z widelcem.

Napisano

Witam,

za ponizszy rowerek pytaja 1800pln. Co o nim sadzicie..?

http://www.rockmachine.us/pl/archiwum/2012/xc-performance/flash-70.html

Mi brakuje tutaj blokowania widelca przedniego i kol 29.

Moj profil to:

- 178cm, 68 kg, 35 lat

- wspinaczki gorskie ale raczej drogi asfaltowe i utwardzone. wycieczki po 40-50 km, 4-5 godz, 1-2 podjazdy 800m w pionie

- zaczynam przygode z rowerem i jezdze poki co na jakims supermarketowym skladaku

Dziekuje za wskazowki.

pozdrawiam ze Szwajcarii

MG

Siemasz.

Mam Rock Machine ,drugi sezon za mną jestem bardzo zadowolony.Przy wzroście 176 mam ramkę 19,5 " r i jest git.

Napisano

Siemasz.

Mam Rock Machine ,drugi sezon za mną jestem bardzo zadowolony.Przy wzroście 176 mam ramkę 19,5 " r i jest git.

witam,

dziekuje wszystkim za wskazowki i celne spostrzezenia. zdjecie okazaly sie pomylone z innym modelem wiec juz widelec bedzie mial blokade.

podziele sie wrazeniami po kilku tygodniach uzytkowania.

pozdr

MG

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...