hendels Napisano 7 Października 2013 Napisano 7 Października 2013 Cześć, chciałbym zakupić zestaw: http://tablica.pl/oferta/przerzutka-sram-x-7-manetka-9-ID3A479.html#500b01cfa4 Dwa pytania: 1. Czy warto? 2. nie będzie problemów z poprawnym przerzucaniem biegów? Ktoś to ma 2 tygodnie i po tym czasie sprzedaje, nasuwa się myśl że może nie współgrać to ze sobą dobrze, miał ktoś z podobną hybrydą do czynienia? 3. Akurat składam rower do freeride'u na kasecie [9 rzędów] i łańcuchu Srama + korba Truvativ Ruktion 32T - nie będzie problemów ze współdziałaniem całego zestawu? Z góry dzięki za odpowiedzi, pozdrawiam
Mod Team Puklus Napisano 7 Października 2013 Mod Team Napisano 7 Października 2013 Przerzutka jest ok o manetce nie słyszałem za bardzo wiec ciężko powiedzieć. Ja bym sie chyba nie pchał, choć do zjeżdżania w dół ni potrzeba super sprzętu poza hamulcami i zawieszeniem i oponami i kołami ...
hendels Napisano 10 Października 2013 Autor Napisano 10 Października 2013 Przerzutka jest ok o manetce nie słyszałem za bardzo wiec ciężko powiedzieć. Ja bym sie chyba nie pchał, choć do zjeżdżania w dół ni potrzeba super sprzętu poza hamulcami i zawieszeniem i oponami i kołami ... Ostatecznie wziąłem komplet x7, dzięki za nakierowanie, można zamknąć.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.