zienio Napisano 7 Października 2013 Napisano 7 Października 2013 Zastanawiam sie nad zmianą roweru, tylko tu mam dylemat HT czy full. Co powiecie na temat tego Haibike-a http://allegro.pl/okazja-haibike-impact-rx-pro-2011-fox-reba-xt-i3602008055.html Warto ryzykować używkę? Cena fajna 3,5 tyska zamiast 8 bo tyle kosztował w 2011 roku. Ofk po zakupie full serwis roweru.
Didi Napisano 7 Października 2013 Napisano 7 Października 2013 Obejrzyj oceń stan i podejmij decyzje. Ja mogę powiedzieć coś o tej ramie bo mam rower na takiej ramie z tym samym damperem ale reszta jest inna. Rama fajna sztywna ciekawie wyglądająca, jak pedałyjesz z wysoką kadencją to troszkę buja nawet na zablokowanym damperze ale to w każdym fulu buja. A ile masz wzrostu bo ja mam 190cm i mam 19ke i jest ok chociaż czasami mam wrażenie że mogła by być 20ka. Rower ma skoku z przodu 120mm a z tyłu 113mm, na ramie są oznaczenia że niby do maratonów. Jeździ się super nie mam ochoty przesiadać się na sztywniaka, jest jedno ale, serwis jest droższy i jest więcej elementów o które trzeba zadbać. Jak masz jakieś pytania to na priva. Ten model i te klamoty, ta cena - uważam że warto, ale jak możesz to go obejrzyj i się przejedz i wtedy podejmij decyzję. Za tą cenę nowego to będziesz miał kiepskiego fula, a tu masz dobrą maszynę na klasycznym 4 zawiasie z horstem.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.