djcrazy Napisano 22 Września 2013 Autor Napisano 22 Września 2013 Ok jutro jade do sklepu i twardo bede negocjowal cene, albo niech dorzuca jakies akcesoria. Mam zwracac jeszcze szczegolnie uwage jak bede go kupowal ? Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
Mod Team Maniak Napisano 22 Września 2013 Mod Team Napisano 22 Września 2013 Jeździłem na tym scottcie, miałem tylko jedną uwagę, był dosyć ciężki, co więcej dosyć ciężkie koła i opony potęgowały poczucie ociężałości roweru (to odczucia w odniesieniu do bardzo lekkiego 26er'a), mimo to jak na 29 był bardzo zwrotny i prowadził się bardzo przewidywalnie. Uwaga o wadze tyczy się to chyba wszystkich rowerów a w szczególności 29 gdzie moim zdaniem waga kół ma kluczowe znaczenie, nie traktuj tego jak wadę tego konkretnego modelu, rowery z tego przedziału cenowego siłą rzeczy nie są optymalizowane pod tym kątem. Na pewno to bardzo dobry rower niema się czego czepiać, moim zdaniem to dobry i solidny sprzęt na początek. Przy 185cm zdecydowanie brałbym L-kę, przy moich 181cm m-ka była już na granicy.
djcrazy Napisano 25 Września 2013 Autor Napisano 25 Września 2013 Już jest ! Miejmy nadzieję że dobrze wydana kasa i nie będzie niespodzianek.... Wsiadałem na rozmiar xl i zdecydowanie za duży był rame miałem na kroczu... http://www8.zippyshare.com/v/91710220/file.html
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.