OrzelPiotr Napisano 11 Września 2013 Napisano 11 Września 2013 Naczytałem się wiele dobrego o łańcuchach Campa C9, więc postanowiłem zakupić odpowiednią dla swojego napędu wersję padło na C10. Znudziły mi się już łańcuchy shimano (slx, xt, xtr) oraz wippermann 10sG, chcę czegoś nowego. Nasuwa się tylko jedno pytanie czy ktoś z Was może odpowiedzieć, jaka spinka będzie właściwa dla Campagnolo Record C-10 bo w standardzie jest tylko pin?
impa Napisano 11 Września 2013 Napisano 11 Września 2013 Tu masz dedykowaną spinkę do campy http://www.formicki-bike.pl/produkt.php?kod=1643&&id_pod_kat=39&&id_kat=3&&id_pp=154 .Ja używam spinek WIPPERMANN CONNEX LINK również w łańcuchu canpy( VELOCE) i świetnie się spisuje "w standardzie jest tylko pin?" - Tak w standardzie masz tylko pin
OrzelPiotr Napisano 12 Września 2013 Autor Napisano 12 Września 2013 Super, akurat mam spinke wippermanna wiec problem z glowy. Dzieki.
tor23 Napisano 12 Września 2013 Napisano 12 Września 2013 Spinki Campagnolo nie polecam, bardzo ciężko ją zdjąć.
OrzelPiotr Napisano 13 Września 2013 Autor Napisano 13 Września 2013 Nie zamierzam jej stosować, skoro spinka wippermanna daje radę; jak dojdzie łańcuch to przy okazji sprawdzę jak pracuje z z missinglink-iem od kmc.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.