nowe Napisano 7 Września 2013 Napisano 7 Września 2013 Witam posiadam rower kross hexagon v4 w nietypowej wersji i mam problemy z łańcuchem (sam osobiście nie umiem nic dużego robić przy rowerze) , hałasuje na dziurach niemiłosiernie i chciałbym wiedzieć jaka to wada i jak ją usunąć ?
Karas09 Napisano 7 Września 2013 Napisano 7 Września 2013 Wnioskując, że tylko na dziurach to pewnie łańcuch obija ci o ramę.
nowe Napisano 7 Września 2013 Autor Napisano 7 Września 2013 Tak był czyszczony a jak obija o ramę to czy to oznacza ,że jest łańcuch wyciągnięty ? Szprychy nie wszystko z nimi ok.
siimon Napisano 7 Września 2013 Napisano 7 Września 2013 Praktycznie każdy łańcuch obija się o ramę. Ale to ma niewiele wspólnego jak piszesz z trzeszczeniem to raczej stukanie.
nowe Napisano 7 Września 2013 Autor Napisano 7 Września 2013 To nie trzeszczenie trochę źle to ująłem jest to właśnie takie pukanie coś takiego ale inne łańcuchy aż tak nie hałasują inne mają tylko taki metaliczny odgłos u mnie jest chyba zbyt luźny łańcuch ale czy wymienić czy coś zrobić z łańcuchem czy to wina napinacza łańcucha ?
Kiciok Napisano 7 Września 2013 Napisano 7 Września 2013 Lek na Twoje dolegliwości. http://allegro.pl/oslona-neoprenowa-ramy-kellys-rzeszow-i3532883568.html
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.