Skocz do zawartości

[WPKiW Chorzów] wspólne rowerowanie, ustawki, treningi, rekordy.

Stujumper

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Elegancko było Adamie ino tych zajęcy coraz mniej, a to dzięki nim sie formę buduje...nie ma zajączkow nie ma formy... :(

Ostatnio tylko tlen co widać po średnich niecałe 28km/h, bo nie ma motywatorow :P dzis ten jeden ino był na cienkich kołach, ale szybko odpadł i po zabawie było ;)

@spajk

Od kiedy ty na krossie jeździsz? Przeca miałeś b-wina nie??

Napisano

Ja już zjeżdżałem do domu zrobiliśmy trzy koła potem trochę w teren na hopy. Jutro fajna ekipka jedzie do Krakowa 10 osób tempo 25-30

Napisano

Miał być Salmopol ale wyszła troche kicha bo 2 pany i powrót pociągiem, ale 85km ze średnią 30,4 pykło. 220 i tak bym pewnie nie wytrzymał takim tempem :P

Napisano

@spyker

Wszyscy wolą kręcić niż bazgrac na forum :P

Ja tam dzisiaj przyatakowalem mniej uczęszczane zakątki w parku... Raz, ze ludzi na głównej alei full, a dwa, ze dawno KOMa juz nie miałem przyjemności se zrobić :P

Nawet zadowolony wróciłem :)

Oczywiście zającow jak ni ma tak ni ma...lipa :( Jak tak dalej pójdzie to w ogóle mogę zapomnieć o jakiejkolwiek "formie" :/

wtedy @spyker z Wami bede jeździł ;)

Napisano

Nie ma z kim kręcić :P a w ogóle teraz była impreza przez weekend :P. Pokręciłem dziś trochę na Żabich Dołach i do domku na browarka :P A se kręć jak chcesz. Wtedy coś Cie mnie z Adamem widzieli to kręciłem z Avanturusem po trasach MTB lajtowo.

Napisano

Trochę sie dzisiaj w parku pokręciłem, ale lipa standardowo była :( trafił sie na jedno kółeczko znany juz nam Specialized Tarmac, ale zajechany juz był bo było widać po Nim ;) No i tyle, podjazd słabo mi poszedł...emerytura rowerowa chyba? :P

Napisano

@Moloch89  śmigałeś Dominik przez przełajkę w niedzielę?

pogoda fatalna a Maksyma z kolegą w parku przed chwilą widziałem...podziwiam chłopaków :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...