Skocz do zawartości

[WPKiW Chorzów] wspólne rowerowanie, ustawki, treningi, rekordy.

Stujumper

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam Panow:)

przez przypadek weszlam na ten watek i mnie zaciekawil, poniewaz tez od paru lat krece te petle w parku, ciekawe ile razy sie juz mijalismy,

zapytam Was czy Wam sie to nie nudzi? ta trasa?

ja mieszkam zaraz przy parku wiec to najprostsza opcja, ale zeby z Bedzina dojezdzac do Parku to mnie dziwi....

pozdrawiam i niech noga idzie;)

Napisano

@kashie

Jaki czas wykrecasz na pętli-pochwal sie ;) i na jakim kole smigasz?

Kto sie kula az z Bedzina??

Ja tam do parku jadę niecałe 10min jak mam formę ;) 5km z małym haczkiem najkrótsza droga...

Odnośnie Twojego pytania czy sie to kręcenie w kółko nie nudzi...jakbym jeździł tam podziwiać pelikany i lamy w zoo to po jednym razie bym juz rzygał z nudów, ale jak Jedziesz upolowac kilka zającow na gorąco to juz zupełnie inna jazda ;p

Napisano

Stu jedzie zawsze polować na kogoś ;d :starwars: Dziś się Stu nie udało spotkać ;D ale jak jutro będzie pogoda to siedzę do oporu póki gdzieś Cię tam nie zobaczę. Do parku z Chorzowa drugiego mam też 10 minut ;D

Napisano

@kashie

Jaki czas wykrecasz na pętli-pochwal sie ;) i na jakim kole smigasz?

Kto sie kula az z Bedzina??

Ja tam do parku jadę niecałe 10min jak mam formę ;) 5km z małym haczkiem najkrótsza droga...

Odnośnie Twojego pytania czy sie to kręcenie w kółko nie nudzi...jakbym jeździł tam podziwiać pelikany i lamy w zoo to po jednym razie bym juz rzygał z nudów, ale jak Jedziesz upolowac kilka zającow na gorąco to juz zupełnie inna jazda ;p

Witam,

od niedawna na nowym sprzecie wiec rekordy dopiero przede mna,

poza tym ja bardziej patrze na sume przejechanych km , niz na czas, zwlaszcza ze w weekendy to ciezko o dobry czas jak trzeba slalomem jezdzic ale i tak w ten miniony 114 wykrecilam.

pozdrawiam

K.

Napisano

Aaaaa, chodziło Ci o 114km w sumie, bo myslalem, ze 11,40 :) ja pytam jaki masz najlepszy czas przejazdu jednego okrążenia? Ewentualnie jaka srednia wykrecasz robiąc te 56km?

Napisano

Jak się jeździ rowerem szosowy po parku? Bo tam asfalt nie jest taki gładki jak na prawidziwej drodze. U siebie w góralu mam Detonatory 1.5 i mnie rzuca na dziurach a mam mało powietrza. Pytam bo chyba przejde na szosę w tym roku.

Napisano

W tamtym roku na jesieni probowałem dopaść Stu i Amadeo. Byłem z przodu przed nimi tuż przed ostatnim zakrętem w prawo jak dojeżdża się pod Bażanta. Widze ich z daleka, jak się zblizają, myślę przyspieszę to jak minie miną wejde im na ogon i dołącze się na zjeździe. Coż, okazałem się być tylko biednym zajączkiem... Ale fakt pod koniec roku byli naprawdę bardzo mocni. Zobaczymy jak będzie w tym roku z formą.

Napisano

Jak się jeździ rowerem szosowy po parku? Bo tam asfalt nie jest taki gładki jak na prawidziwej drodze. U siebie w góralu mam Detonatory 1.5 i mnie rzuca na dziurach a mam mało powietrza. Pytam bo chyba przejde na szosę w tym roku.

jezdzi sie ok, ja sie dlugo zastanawialam nad zmiana i nie zaluje, jak sie juz calkiem zgram z nowa maszyna to dopiero beda kilometry zaliczone, ale juz chyba nie po parku, bo mi sie wydaje troche smieszne krecic szosa w kolko...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...