Skocz do zawartości

[WPKiW Chorzów] wspólne rowerowanie, ustawki, treningi, rekordy.

Stujumper

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak mam być szczery stawiam na Erzuruma :P

chłopaki, skupcie się na poszukiwaniach "Sandry" w parku a nie na forach, ja dziś męczyłem Beskid Mały w parku będą ją wypatrywał może jutro, jak pogoda pozwoli.

Napisano

@spyker34 jak już ktoś tu pisał, niekoniecznie na laski zwracajcie uwagę hehehe

@moloch89 na czym ten czas wykręcałeś? gratulacje, świetny wynik!

Napisano

Na przełajówce jechałem na kołach szosowych, następnym razem biorę moją Kodzie i rano jak ludzi nie bedzie pojadę to może złamię 10minut.

Napisano

Na podjeździe mogłeś zbić z 15 sekund Dominik. Na 3:30 to ja jestem w stanie wjechać.

Nie miałem świeżej nogi bo zająca złapałem na dojeździe z Piekar do parku :P

No i nie wiedziałem jak rozłożyć siły :P dopiero 2 raz tą pętle robiłem na czas, teraz bym inaczej pocis.

Napisano

Ja obecnie mam swój PB 10:04s oczywiście nie udokumentowany nigdzie, wiec małowiarygodny jestem. Ale jak Ty zejdziesz poniżej 10min to ja wtedy kupuje ta strave i biorę sie za bicie rekordu na poważnie!!! :)

Napisano

Właśnie wróciłem z parku swoje z kumplem wyjeździliśmy. Oczywiście nie zabrakło poślizgu kumpla z zjazdu od planetarium ;d

Napisano

Spajk jeden normalny chyba, park nie dla czasu tylko by se pojeździć pogadać i chyba o to chodzi o komunikacje z drugim człowiekiem jak się kręci wspólnie. Fajnie też na czas zrobić kółeczko lecz mnie to akurat w ogl nie kręci, wyznaje zasadę nie mam czasu jadę do parku na 2-3 kółeczka i zjazd do bazy

Napisano

A Adam lasce pod nogi prawie wjechał xD

Pincet w dobę byś chciał zrobić?! Tyle to nawet Stu nie zrobi...

Jak bym miał szosę i nabijanie czasów by mnie kręciło to czemu nie próbować xd

Napisano

Spajk jeden normalny chyba, park nie dla czasu tylko by se pojeździć pogadać i chyba o to chodzi o komunikacje z drugim człowiekiem jak się kręci wspólnie. Fajnie też na czas zrobić kółeczko lecz mnie to akurat w ogl nie kręci, wyznaje zasadę nie mam czasu jadę do parku na 2-3 kółeczka i zjazd do bazy

potrenujesz więcej, będziesz lepszy to może zrozumiesz Stu

Napisano

@erzurum

Bardzo dobrze piszesz...im człowiek mocniejszy jest tym bardziej bierze go na ściganie :) i wcale nie musza to być zawody...tu chodzi o taka zwykła zdrowa rywalizacje. Zreszta od samego początku jak zacząłem jeździć to czułem, ze na zwykłym pedalowaniu sie nie skończy...

Wiadomo nie od razu forma była, ale przy jeździe w parku szybko wzrosła i chyba ciagle jeszcze rośnie ;)

Napisano

potrenujesz więcej, będziesz lepszy to może zrozumiesz Stu

Wątpię, będzie tak mądry póki w coś lub kogoś nie wjedzie. Park nie jest miejscem od ścigania ....

choć fakt ostatnio bawiłem się w kręcenie czasów w parku i nieźle szło

Śmiesznie będzie jak ta rowerowa straż się będzie czepiać nas, że zapier.... my na złamanie karku oj będzie ciekawie wtedy bardzo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...