Skocz do zawartości

[WPKiW Chorzów] wspólne rowerowanie, ustawki, treningi, rekordy.

Stujumper

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tylko jeśli to kobieta to co robi wśród facetów, chyba że to conchita jest  :yucky:

Nie żebym kogoś bronił, ale to akurat mnie nie dziwi. Strava jest dla rywalizacji i przyjemności z bicia cudzych rekordów. Zakładając, że to nie troll a po prostu mocna dziewczyna, to jaką by miała przyjemność z rywalizacji w damskiej kategorii gdzie by była bezkonkurencyjna?

Napisano

Artur. Z tego co mówiliście dziś na parku to leciała Sandra przed wami przez chwile próbowaliście się utrzymac na tyłach.

Ja też kiedyś coś widzialem. :teehee:

Napisano

Panowie! A co powiecie na kolegę @Woodu ????

Jego juz tu z dwa tygodnie nie widziałem, w parku na trasie tez go nie widać, a z tego co wiem to chłopina siedzi w branży informatycznej i może cos tam z tym epo kombinuje...? Podejrzane to trochę jest dla mnie, co sądzicie?

Napisano

Heh, zaczynają sie teorie spiskowe.

Przypomnijcie sobie może pierwszy wątek z seri WPKiW, gdzie dla większości forumowiczy Stu był trollem postacią wirtualną, tak samo może być z Sandrą. :icon_cool:

Napisano

Ano może to być Stu. Czasy są dla niego realne, no nie są jakies przegięte znowu. Podejżewam, że kazdy kolarz górski zawodowy jest w stanie tak jechać.

Napisano

Teraz tak z innej beczki, bo ino o tej Pannie gadka, a tu dzisiaj w parku sie zjawiła naprawdę "ELITA" MTB czyli Michał Ficek, Tomek Dygacz i jeszcze jeden z nimi kręcił na Haibike 29erze...z pięknymi czerwonymi piastami :)

No a za nimi pocichutku w swojej skromnej osobie kręciłem ja :P niestety na rondzie jechali prosto, a juz sie cieszylem, ze poprawie swój czas na podjeździe :(

Napisano

Na mtb przeciętnym to trzeba się nieźle napocić by poniżej 11 zejść, na szosie nie ma z tym problemu żadnego!

Muszę se kiedyś pożyczyć od kumpla szosę i machnąć se czasówkę w parku  :woot:

Napisano

Bikerze odpowiedz jest prosta nie ma co spekulowac i zwalac czy to stu czy to adam. Trzeba sie samemu przekonac co to za fejk czy nie fejk

Napisano

A powiedzieć wam gdzie to mam, może lepiej nie będę mówił. Niech se bd drugi Stu maniak parku i kółeczek, jakoś mi to nie przeszkadza.

A tak poza tym to po 5 kółkach mam już dość roweru na ileś dni tak na mnie negatywnie park działa, wpadam sporadycznie bo jakoś zawsze trafię na jakiegoś kapelucha co tamuje lub wybiega na drogę, czasami chęć rozjechania takiego przechodzi przez głowę  :laugh:

Napisano

...ale w laczkach to tylko Stu jeździ, to jeden z pierwszych wpisów tajemniczej Sandry....także jak to zobaczyłem to od razu Stu o Tobie pomyślałem :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...