Skocz do zawartości

[WPKiW Chorzów] wspólne rowerowanie, ustawki, treningi, rekordy.

Stujumper

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

"Mur zoo lewo planetarium" tylko tam jej nie ma na liście... Ten czerwony odcinek to taki nijaki, bo płaski i tylko zakrętów pełno jest-to sie chyba przy okazji robi jak atakujesz podjazd.

Napisano

No ja to robiłem zupełnie przy okazji - ciężko tam jechać szybko, bo zawsze jakieś dziecko wyskoczy albo ktoś przyblokuje. :)

A co do segmentu, o którym napisałeś, to ona (on) pisała na Stravie, że stawia piwo jak ktoś go poniżej 1:30 zrobi. ;)

Napisano

He he to trzeba będzie kiedyś spróbować :) ja sie tam w głąb parku nie zapuszczałem nigdy, ale ciekawi mnie tez ten podjazd pod planetarium bo różnica w czasach jest kolosalna...albo Gruszka tak dobrze podjechał, albo reszta podjeżdżała podziwiając przyrodę i gwiżdżąc w trakcie? :P

Napisano

Ciężko powiedzieć. Ja tego podjazdu nie lubię po prostu. Jest tam moment, w którym trzeba ominąć szlaban - kijowo się to robi i ja tam z 10 sekund chyba tracę. :D Być może jak Patryk jechał szlaban był otwarty, nie mam pojęcia. :)

Napisano

Ktoś ma w ogóle wątpliwości co do tego czy to facet?

obecnie nawet tego nie można być pewnym...

Napisano

Rzeczywiście spajki mógł wczoraj kogoś szybkiego widzieć bo jest nowy KOM na czerwonym podjeździe i siedzi tuż za Twoimi plecami @Hook na samym podjeździe 1,4km!

Napisano

Aaa, chyba że o nim mowa! To jest niezły zawodnik akurat. Ja dziś miałem jechać bić rekord, ale znowu dziewczyna wygrała z rowerem. xD Jutro, jutro...

BTW ja nie wstaję na podjazdach - cały czas jadę siedząc. Spróbuję teraz wstawać na trudniejszych odcinkach - będzie łatwiej. :P

Napisano

Na stojaka to chyba tylko ostatni kawałek podjazdu, bo tak to nie ma żadnych trudniejszych odcinków...? Ja zawsze na siedząco, nigdy nie wstaje bo na platformach to i tak nic nie da :(

Napisano

Okey ja może na 3-4 zależy czy muzyczka będzie w słuchaweczkach xd

Jadę na mały rekonesans ;p Czy nasz Ghost Rider jeździ xd

Napisano

Witam,

Jako że jest to mój pierwszy post w tym wątku chciałbym się serdecznie przywitać,

od pewnego czasu regularnie ślędzę temat na forum dotyczący WPKiW a także zdarza mi się jeździć pętlą rowerową w parku śląskim, co po części jest spowodowane przez ten wątek.

Zastanawiał się tylko dlaczego bardziej popularną trasą jest przejazd przez główną aleję parku a nie wzdłuż całości wytyczonej trasy [emoji6]

yru4ese4.jpg

nysuqy6u.jpg

Pozdrawiam i do zobaczenia w parku.

Napisano

Trasa nr2 jest od niedawana. I większośc jeździ po staremu.

No i trasa nr 2 koło zoo bywa niebezpieczna.

ps. Ja dziś byłem 16-18. Na univedze, bo meridka ma koła w serwisie.

Napisano

Oczywiście w roli wodzireja Stujumper ;d Byłem dziś w parku przy okazji topielca zobaczyłem i naszą Panna Sandre ale nie pytajcie się mnie czym jeździ bo nie zdążyłem się przyjrzeć śmigła na prostej

Napisano

@Adamie

Ty coś za często te kółka serwisujesz???

Ja na moich bez kitu ponad 20kkm juz zrobiłem i ani razu nie musiałem nic z nimi robić! Dodam, ze ważą 1400gr komplet, a lekko pode mną nie maja, szczególnie jak nacisne pod górę :P

Napisano

No pierwszy raz daje do centrowania po 4.5 tysiącach. No zobacze co tam dało się zrobić jutro. Na IC przeleciałem przez dużą dziurę.

W sumie pokończyłem roboty. Zacznę coś jeździć.

Więc jednak Panna Sandra istnieje. No zobaczymy jaką ma noge.

Napisano

Ja bym tam wolał zobaczyć jej płuco, bo chyba ma czym oddychać... ;)

Adamie, na "beztlenie" to tez mi sie zdarzało dziur nie zauważać :P

@spajk

Ale jakie ma koło, szosa czy mtb, bo tyle to chyba widziałeś?

Napisano

Adamie istnieć istnieje ale jej wpisy na stravie mnie dziwią ja daje cała trasę [od dziś testuje stravę] a ona po kawałku ;d załatwię jej ścig ze Stu :) po tym się pozna prawdziwego mistrza xd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...