Skocz do zawartości

[WPKiW Chorzów] wspólne rowerowanie, ustawki, treningi, rekordy.

Stujumper

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tylko czemu taka przepaść jest w tych watach do innych zawodników...? Tam prawie wszyscy ledwo co 300W wyciągną na średniej :)

Momentami to chyba nie sztuka cyknac ten tysiaczek, ale średnia to zupełnie co innego dobrze myśle?

Napisano

Dobrze średnia to co innego, a chwilowo to co innego, podobnie się ma rzecz z kadencją chwilową możesz mieć ponad 200, a średnią bd mieć w przedziale 70-130 tu ta sama zasada panuje

Napisano

w sumie możliwe :P tylko najmniej w ten awatar wierzę :P takie chucherko tyle watów nie zrobi na pewno xD

Tia bo w XC wszystkie kobiety mają rozbudowane nogi, weźcie pod uwagę że duży mięsień to nie koniecznie duża moc ;)

Napisano

weźcie pod uwagę że duży mięsień to nie koniecznie duża moc

nie wiem, może i dobrze gadasz :P tak czy siak "zamieszanie" jest na pętli ;)

Napisano

To jest dziewczyna z IC chyba.

Tak tylko, ze wynik jest na MTB trzasniety....

Z całym szacunkiem do Pan, ale nie wydaje mi sie żeby nawet Włoszczowska czy Szafraniec tak podjechały :P

Mie sie wydaje, ze to w ogóle jakiś FAKE jest?

Napisano

No a który konkretnie wynik jest Twoim zdaniem nierealny? Mógłbyś wkleić linka do segmentu na Stravie? Chodzi o podjazd czy kółko?

Napisano

Proszę bardzo:

http://www.strava.com/segments/5902514

Moc 565W przy czym drugi na liście ma 302W

W jakimś sensie musza być te pomiary zbliżone do profesjonalnych pomiarów mocy w piaście, czy korbie.... Do takiego przybliżonego pomiaru potrzeba procentowego nachylenia trasy, wagi zawodnika i roweru, jaki to rower (mtb,szosa) i pewnie coś tam jeszcze, ale ja sie na tym nie znam za bardzo.. :)

Napisano

24 miejsce ma 341, ja jestem 4 i mam 291... nie wiem na ile to jest miarodajne... Patryk jeździ z czujnikiem mocy, więc to jest dobry punkt odniesienia. Spróbuję tam dziś pojechać i wjechać szybciej.

Swoją drogą dlaczego "fejk"? Jak takie coś można w ogóle sfałszować? Na Stravie nie da się edytować treningu - musiałaby coś grzebać w pliku, a nie sądzę by komukolwiek się chciało to robić. Jak dla mnie po prostu jakaś zawodniczka, a pomiar mocy wskazuje irracjonalny wynik. :)

Napisano

Trzeba namierzyć, wsiąść na koło i się przekonać. Mi się wydaje, że widziałem ją tego dnia na tym podjeździe. Zjeżdżałem wtedy w dół, a pod górę dość szybko jechała jakaś dziewoja. Nie ma co spinać - trzeba wjechać szybciej, to wszystko. :P

Napisano

Swoją drogą dlaczego "fejk"? Jak takie coś można w ogóle sfałszować? Na Stravie nie da się edytować treningu - musiałaby coś grzebać w pliku, a nie sądzę by komukolwiek się chciało to robić. Jak dla mnie po prostu jakaś zawodniczka, a pomiar mocy wskazuje irracjonalny wynik. :)

Strava Terrorism na facebooku poleca ładowanie epo http://www.digitalepo.com/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...