Skocz do zawartości

[WPKiW Chorzów] wspólne rowerowanie, ustawki, treningi, rekordy.

Stujumper

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Królu, może powoli jakieś podsumowanie sezonu? Jakie nowe rekordy w parku, nie jeździłem już tam prawie rok więc nie jestem na bieżąco:)

Mi Stujumper zaimponował tym, że nie będąc w górach ani razu zrobił przewyższenia 100 000 m i to jeszcze nie koniec.

Napisano

Kurcze Stu Ty masz tyle komów, że ja nawet na nie już nie zwracam uwagi ale ten na Grodźcu naprawdę robi wrażenie.

Czy na przyszły sezon w parku zaopatrzysz się w pedały zatrzaskowe popularnie zwane spd?

Napisano

Za czymś trzeba gonić...jak nie za zającami to za KOMami. Taka karma :) 

Myślę o tych zatrzaskach cały czas jak i o szosie zresztą ;) Zobaczymy co z tego wyjdzie?

...podobno szosa i spd nic nie dają...tak piszą znawcy z forum, więc szybciej jezdzić nie bede :(

• 3 miesiące temu...
Napisano

ps. Dawno nie było żadnych statystyk, predkosci podawanych w wątku...to na pisze tylko, że teraz smigam ze srednia 38,5km/h na 50km rzecz jasna na MTB dalej na zwykłych platformach tyle, że na 29erze.
Takie średnie to tylko poprzez "kręcenie" wytrenowałeś, czy robisz również trening/ćwiczenia na siłowni/w domu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...