Skocz do zawartości

[WPKiW Chorzów] wspólne rowerowanie, ustawki, treningi, rekordy.

Stujumper

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pojechał bym z wami :( w tej bułgari ujowo jak cholera jeździć się praktycznie nie da bo jak się jeździ to ryzykuje się życiem... A żeby przeżyć to trzeba jeździć 25-27 -.-

Napisano

No ja nie wyrobiłem się. Dopiero po 10-tej byłem dziś gotów.

Złapałem chlopaków z Grodźca dziś na Świerklańcu i pojechałem petlę z nimi.

No dziś na rozjazd w sumie.

Napisano

Ja z Rafałem ruszyłem o 9, dojechaliśmy do Olsztyna, wpadło 160km ze średnią 29,5 km/h,

Świetna trasa, asfalt gładki, pętla większa niż ta w parku :)

obowiązkowo sklep w Koziegłowach 

32179057346055617512.jpg

i rzut oka na zamek.

73197675604486645769.jpg

Napisano

Ja będę planował trasę na 7 zamków. Na przyszły weekend. Możemy zacząć jak Wy dziś, chociarz twierdze, że to okrężna droga do Koziegłów.

Z Olsztyna na Złoty Potok, Później Boblolice, następnie podjazdy w Bliżycach i przez Morsko i Ogrodzieniec. Jak ktoś da radę 190+.

Napisano

Wstępnie bym się przejechał taką trasę, choć na takie 190km miło by było w więcej osób jechać, w połowie tygodnia będę mógł się zadeklarować czy mogę się w weekend przejechać.

Napisano

Szalejecie chopaki! Ja dzis zdycham cały dzien po wczorajszych 170km, ale jak bedzie okazja na jakies KOMy do zrobienia w przyszły week to sie pisze jak najbardziej :) byle nie zaraz z rana... :P

Napisano

ja bym się pisał na niedzielę, w sobotę ma być bardzo gorąco a ostatnio mocno się przegrzaliśmy.

Miło będzie Ciebie Adam poznać, zgadamy się w tym wątku, spotkamy w parku przy wieży tv.

Napisano

nic nie wyszło z tej Bułgari 90km coś zrobiłem i zapadka przestała działać i nic nie wyszło w poniedziałek muszę to naprawić jak przyjadę. Ktoś jedzie we wtorek jakieś mocne korby

Napisano

PANOWIE
Napiszcie konkretnie jakie plany na sobotę o której start w jakim kierunku i ile KM chętnie się wybiorę byle nie o 12:00 i nie za dużo bo nie dam rady :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...