Stujumper Napisano 28 Czerwca 2015 Autor Napisano 28 Czerwca 2015 Ten tego i co robimy? Bo u mnie zachmurzone na całego :/
ambon Napisano 28 Czerwca 2015 Napisano 28 Czerwca 2015 Jadymy, o 17 z pod wieży. a i prawdopodbnie bedą jeszcze +2 osoby:)
AdamJedzie Napisano 28 Czerwca 2015 Napisano 28 Czerwca 2015 Witajcie, witajcie. Wróciłem z nadmorskich wojarzy. Od jutra mogę pojawiać się na zbiórkach. O ile praca i pogoda pozwolą.
erzurum Napisano 28 Czerwca 2015 Napisano 28 Czerwca 2015 no i pojeżdżone, 60km ze średnią 29, mocny wyszedł z tego rozjazd. Adamie w weekend to się zapowiadają ponownie skoki nad chechłem
Stujumper Napisano 28 Czerwca 2015 Autor Napisano 28 Czerwca 2015 Tak w przyszły weekend to ma byc +30st, wiec kierunek Chechlo a w środku tyg to mozna zrobic jakies evening ride albo późny afternoon ride A dzisiaj to sie niezle przetarlem na kilku podjazdach za "fachowcami" tak jak lubię he he
Andrewwojownik Napisano 1 Lipca 2015 Napisano 1 Lipca 2015 http://katowice.gazeta.pl/katowice/1,35063,18285273,Rowerem_staranowal_szlaban_w_Parku_Slaskim___Cos_mnie.html#BoxLokKatLink Przyznać się, kto to?
AdamJedzie Napisano 1 Lipca 2015 Napisano 1 Lipca 2015 To tam gdzie się spotykamy? No ktoś szerszy w barach z kierownicą jak na herleju faktycznie mógł się nie zmieścić. Wiek tylko przedszkolny więc chyba nikt z naszej paki - trzepaki Wracając do tematu rowerów. Dziś udało mi się ze Stu przejechać kilka km w stronę Zendka zataczając koło Pogorii i Przeczyc. Były też elementy przełajowe jak skakanie przez barierkę z rowerem na tamie. No i oczywiście wspólny mianownik naszych wypraw stanowi Oranżada z Ożarowic. Wpadło z 80 km u Stu ze 100. Średnia jak zawsze 26. Z tego co widzę pogoda zaczyna się klarować więc zapraszamy chetnych.
gari97 Napisano 3 Lipca 2015 Napisano 3 Lipca 2015 Ja i to na węg tak średnia może być 27 bo będę na treningu jechał
AdamJedzie Napisano 3 Lipca 2015 Napisano 3 Lipca 2015 Ja jeżdzę codziennie. Ale na północ. Więc cieżko się zgadać z ludzmi z Katowic. Chociaż STU chętnie się ze mną wybiera a ma do mnie 17 z tego co mówił.
Stujumper Napisano 3 Lipca 2015 Autor Napisano 3 Lipca 2015 Szło by dzisiaj cos zrobic Adamie, ale tak po 17ej bo kuzwa hica niemożliwa jest, a do tego kółeczko przerzutki mi sie złamało i musze wymienić, a lancuch u...ze ho ho i w ogóle mi sie nic nie chce a i pedał mi sie cos odkręca i oponę tez musze wymienić bo tył łysy bardziej niz mój łeb he he,Oj zeby sie tak chciało jak sie nie chce..!
gari97 Napisano 3 Lipca 2015 Napisano 3 Lipca 2015 Stu chodźcie dziś po parku bo ja jutro wyjeżdżam i nie chce mi się gdzieś dalej jechać
AdamJedzie Napisano 3 Lipca 2015 Napisano 3 Lipca 2015 No ja dzisiaj wymieniłem suport. Do tego musiałem kupić klucz bo nie miałem. I zrobiłem jazdę testową i nadal mi coś cyka w rowerze. Można na park, ale będzie tłok. Wole zrobić zbiorke koło przejazdu kolejowego przy Bańgowie/Przełajce, Stu wie gdzie. ps. no by ze Stu będziemy o 18-stej tam koło przejazdu, to znaczy torów już chyba nie ma jest masa kamieni.
marcus.pl Napisano 4 Lipca 2015 Napisano 4 Lipca 2015 ... a ja korzystając z okazji, że jestem w pobliżu Turawy, to wczoraj zrobiłem jedno kółko wokół jeziora, a dziś jazda po lasach, ze wzgledu na upały, plan na wieczór to ponownie objechanie jeziora pomnik mistrza świata Halupczoka
erzurum Napisano 4 Lipca 2015 Napisano 4 Lipca 2015 dla rannych ptaszków, jutro o 6 ruszamy spod wieży, trasa około 100km.
Stujumper Napisano 4 Lipca 2015 Autor Napisano 4 Lipca 2015 Powodzenia chopaki...ja o 6 rano zamykam dyskoteki Hehehehe
Stujumper Napisano 4 Lipca 2015 Autor Napisano 4 Lipca 2015 To akurat...czteropak w sam raz na taki upał
erzurum Napisano 5 Lipca 2015 Napisano 5 Lipca 2015 Szkoda Daniel, że nie dołączyłeś bo fajny trening wyszedł, pojechaliśmy przez Zendek do Siewierza i powrót przez Pogorię. Padło 97km ze średnią 30, Filip zamontował lemondkę to ciągnął mnie i Rafała przez większą część drogi hehe. Brawa dla Rafała, bo po wczorajszych zawodach w górach, dziś był w całkiem niezłej formie Szkoda, że zabrakło Adama i Stu.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.