AdamJedzie Napisano 2 Marca 2014 Napisano 2 Marca 2014 Nie gadaj. Dziś rozpracowałem Cie. Zanm juz tę taktyke. Wiem na czym polega fenomem Stujumpera. Wystaczy nauczyc sie chwilowego 30-90 sekundowego sprintu pod górke.
Stujumper Napisano 2 Marca 2014 Autor Napisano 2 Marca 2014 Ha ha ha sprint jak sprint, to trza umieć powtórzyć przez 7-8 kółek, wtedy to jest cos! Ilu juz miałem takich co 2 moze 3 kółka dawali tak rade,baa nawet jednemu udalo sie wygrac pod gorke, a potem schodzili szybciej niż luft z peknietego balona
Stujumper Napisano 2 Marca 2014 Autor Napisano 2 Marca 2014 No to teraz tylko czekac, az wszyscy beda mnie objezdzac... Chyba musze zmienić pętlę
AdamJedzie Napisano 2 Marca 2014 Napisano 2 Marca 2014 Ja czekam, aż naprawisz rower. Co do objeżdżania, to nie spotkałem nikogo jeszcze takiego. Mowa oczywiście o minimum 10 kółkach. na pewno kilka osób w wyścigu 1 na 1 pokonało by Cie, ale to z uwagi na to, że moga mieć wiekszą predkość na prostej i z górki, z uwagi na twój mały blacik. Bażant i ten pierszy podjazd od bramy bocznej Zoo należy jednak do Ciebie.
spyker34 Napisano 6 Marca 2014 Napisano 6 Marca 2014 Co tu tak cicho?. Czyżby nikt nie kręcił po parku ?:E
Stujumper Napisano 6 Marca 2014 Autor Napisano 6 Marca 2014 Mnie tam troche znudzenie cos wzięło nie ma z kim sie gonić po parku, pusto i zimno w dodatku!
spyker34 Napisano 6 Marca 2014 Napisano 6 Marca 2014 Mistrzu co to się dzieje?. Czyżby depresja?. Mnie też jakoś ostatnio się nie chce. Imprezowe życie teraz.
AdamJedzie Napisano 6 Marca 2014 Napisano 6 Marca 2014 Ja czekam na Weekend. Każdy następny dzien na rowerze większy dystans będzie padał.
spyker34 Napisano 6 Marca 2014 Napisano 6 Marca 2014 Adamie to widzę że zrobisz w całym sezonie z 4K km
Stujumper Napisano 6 Marca 2014 Autor Napisano 6 Marca 2014 Spajk, a Ty dziurę juz zakleiles? To juz miesiąc chyba mija i nie słyszałem bys cos kręcił....?
AdamJedzie Napisano 6 Marca 2014 Napisano 6 Marca 2014 Imprezuje 4k km to mało chyba, licząc, że każdy weekend do końca roku będę robił ponad 200km to same weekendy dały by dwa razy większy dystans. Po zmianie czasu na letni trzeba liczyć się juz z jazdą jak nie codzienną to prawie codziennna. Czyli przynajmniej 4-5 dni w tygodniu. Czyli będę w tym roku miał jescze jakieś 180-200 wypadów na rower. W tygodniu robie jakieś 350-400km więc chyba więc chyba więcej zrobie km. 4k km padnie gdzieś w pierwszej połowie maja. O ile Stu będzie dawał tempo.
Stujumper Napisano 6 Marca 2014 Autor Napisano 6 Marca 2014 Ja juz mam 2kola na liczniku, więc patrz tam jako Adam...
spyker34 Napisano 6 Marca 2014 Napisano 6 Marca 2014 Dziura zaklejona dawno. Ale wiesz działo się trochę pogrzeb kumpla potem imprezy różnego typu. To na rower nie ma czasu
AdamJedzie Napisano 6 Marca 2014 Napisano 6 Marca 2014 A ja wyzdrowiałem zupełnie. Teraz trza się dobrze ubierac. Bo znowu można się przeźiębić. A jak tam kolega na białym Giancie z cięką oponą.
Stujumper Napisano 6 Marca 2014 Autor Napisano 6 Marca 2014 Spajk, na rower zawsze jest czas! Adam, nie bylo typa juz w parku...pewnie trenuje gdzieś w odosobnieniu i szykuje sie na rewanż w ten week
AdamJedzie Napisano 6 Marca 2014 Napisano 6 Marca 2014 W sumie to wyglądało jak by faktycznie trenował, bo pierwsze kółko ciągnoł prawie dobrze. No na Bażancie odpadł, ale tam prawie każdy odpada. Na drugim juz odpadł zupelnie, nawet ja go wyprzedziłem, a poźniej nas dogonił jak stawaliśmy. Albo jak jadłem batona. I na trzecim kółku gdzieś zniknął w czasoprzestrzeni ot i cały epizod.
Stujumper Napisano 6 Marca 2014 Autor Napisano 6 Marca 2014 A jak tam trening na ketlim Adam? Ile juz objechales wsi?
Stujumper Napisano 6 Marca 2014 Autor Napisano 6 Marca 2014 A ja po 10 kółek w parku robie więc idziemy łeb w łeb! Sprawdzian bedzie w sobote
spyker34 Napisano 6 Marca 2014 Napisano 6 Marca 2014 Stu wiem że zawsze ale po ostrym picu nie ma bo trza wytrzeźwieć xd
Stujumper Napisano 7 Marca 2014 Autor Napisano 7 Marca 2014 Ktos tam kiedys powiedział, ze zycie jest za krótkie, zeby jeździć na ciulatym rowerze...No to dzis wskoczyłem z powrotem na Stumpjumperaaaa :) chyba czas juz byl najwyższy!
AdamJedzie Napisano 7 Marca 2014 Napisano 7 Marca 2014 No to się będzie działo. Szykowałem dziś rower na jutro. I znalazłem na lewej korbie bardzo nie ładną rysę. Chyba był między naszymi rowerami poważniejszy kontakt jednak. Fizyki się nie da oszukać a swoje się waży. Chyba będę to musiał pomalować. No zobaczy sie. I jak się jeździ Stu? Jakie opony ubrałeś ile waży obecnie maszyna.
Stujumper Napisano 7 Marca 2014 Autor Napisano 7 Marca 2014 Szału nie mam, to nie jest jeszcze wersja startowa pare części niestety z zimówki musiałem przełożyć. Wagowo na razie 8,9 a opony Barro Race Geaxa fajne, lekkie, ale nie słychać ich juz tak na asfalcie teraz nie bedziesz wiedział kiedy przyspieszam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.