Skocz do zawartości

[WPKiW Chorzów] wspólne rowerowanie, ustawki, treningi, rekordy.

Stujumper

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

O to lepsza średnia niż wczoraj. Tylko bym Was spowalniał. :thumbsup:

W sumie z tego co widzę było troszke błądzenia koło pogori, ale reszta wycieczki ok.

W sumie coś takiego jeździ Grodziec czasem.

Napisano

Dokładnie! Na Pogorii tak żeśmy pobladzili [przyznam, ze juz miałem dzwonić po Ciebie Adam :)] ze mi z wrażenia Strava az zgłupiała i na nic było moje zaginanie na ostatnich segmentach... ;)

Napisano

@Adam, nie było czasu się ustawić do zdjęcia, z zaskoczenia nas wziął stąd taka dziwna poza :D

Napisano

Adamie, zapraszamy, w grupie zawsze raźniej i przede wszystkim szybciej :)

W dłuższe trasu jeździmy w każdy weekend, w tygodniu w parku, choć ja ostatnio rzadko bo w tygodniu siedzę w Bielsku.

Napisano

Adam, czy ty chcesz zasmakować glori i chwały?? Powiem ci że wystartowałbym z tobą w drużynie ale jura wzywa 15-17 trzymajcie kciuki żebym ukończył wszystkie etapy :D

Napisano

W najbliższą niedzielę startuje XI wyścig wójta gminy Psary.

http://www.szkol.ovh.org/kalendarz/2015/szosa_mtb15/psary170515.pdf

Ja dziś zrobiłem pierwsze objechanie trasy. Prowadzi znanymi Nam ścieżkami. Góra Sierwierska - Najdziszów.

Myślę wystartować w amatorach. W tym tygodniu trenuję jak czas pozwoli.

Kurcze,  może bym się skusił tylko nie wiem w jakiej kategorii, trenujących systematycznie czy niesystematycznie :D

Napisano

No zawsze tak było.

Amatorzy jadą jedno kółko z policjantami. - tutaj można powalczyć i nie być na szarym końcu.

Amatorzy ambitniejsi M30 (w naszym przypadku) jadą z Mastersami 4 kółka. - tutaj pojedzie śmietanka grodźca i polski bo to puchar polski mastersów - średnia jak pisał Mateusz 37+ będzie.

Sledzę te wyścigi co roku i mimo, że znam swoje ograniczenia i słabą formę pojechał bym dla własnej satysfakcji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...