Skocz do zawartości

[WPKiW Chorzów] wspólne rowerowanie, ustawki, treningi, rekordy.

Stujumper

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

pogoda ma być ciulata i w sobotę i niedzielę, ja gdzieś dalej planuję na niedzielę. W sobotę może po parku pośmigam trochę.

Napisano

Panowie, czy ktoś wie, czy Amadeusz juz dojechał...? Pytam bo jak ja juz siedziałem sobie wygodnie i sprawdzałem kudosy na Stravie to dostałem SMSa od Niego...., cytuje " Jadę do sklepu więc nie czekajcie jak coś :-) " myślałem, ze pęknę :D

Napisano

no ładnie pojechaliście, zazdroszczę :) dziś niestety z Wami nie mogłem ale jutro mogę.

Jak nie będzie pogody to coś bliżej ewentualnie.

Napisano

Ja dziś setkę zrobiłem, ale w strasznych bólach i średnia też nie najlepsza... Chwilowo nie mam nogi na takie eskapady długie, a jutro zgon jak nic będzie po dzisiaj :D

Jeszcze koma na hopce straciłem do tego :(

Napisano

No właśnie, ja bym pokręcił trochę wprawdze moje nogi po wczorajszym biegu są w średniej formie ale coś może by dały rady popedałować. Pogoda w miare ok się wydaje.

Napisano

Nie. na razie nie jadę. Bo już mam inne zajęcia. Jak poprawi się po południu pogoda to wyjadę na 50-70km.

Zaczyna się słońce przebijać u mnie.

Napisano

Ja mam wgraną trasę 110km ale czy pojedziemy tak daleko to zobaczmy już na trasie, bo wieje bardzo.

Jak warunki będą ciężkie to najwyżej Zędek zrobimy.

no i sobie pojechaliśmy, dzięki za świetny trening :)

W składzie Stu, Amadeo, Ambon i Ja zaliczyliśmy Koziegłowy 125km ze średnią 29,0.

Dzięki, do następnego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...