Skocz do zawartości

[WPKiW Chorzów] wspólne rowerowanie, ustawki, treningi, rekordy.

Stujumper

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ciasno było, ale fajnie pojeździliśmy. 40km z całkiem niezłą średnią, każde następne kółko było coraz szybsze :) a miało być rekreacyjne jeżdżenie.

Napisano

Po lekku można ale to musimy zmienić kierunek jazdy i bażanta robić w dół.

Jeszcze ze 2,3 kółka i zrobiłbyś na tym bażancie dziś koma :)

Napisano

Dzień dobry, Sebastian z tej strony, nowy jestem na tymże forum. Może ktoś by chciał pokręcić w Parku, tak we wtorek od godziny 16 (bądź czwartek) lub w weekend tempem 20-25km/h? Nudno się samemu jeździ... :P

Napisano

Dokładnie, wpadasz na pętle i polujesz...albo żółw albo zajac kat. A, B, C he he. Od wyboru do koloru, wystarczy troche chęci... Ja ostatnio łapie sie na druga grupę czyli B, ale mam aspiracje i chęci na A :)

A sa zajączki A+? Moze takiego wychodujemy na pętli? ;)

I jak @erzurum jesteś w górach?

Napisano

gdzie tam, wieje jak ch... i jeszcze ma lunąć, przełożyłem na jutro.

Ty Stu jak już się rozgrzejesz i masz w nogach 70km+ to pretendujesz do A+ :)

Napisano

Ehh no tak, miałem na myśli bikresow :D he he

Żarty żartami, ale tak poważnie to @BialeLicho chcesz potrenować jazdę, czy tylko szukasz kompana do gadki w trakcie jazdy po parku w tempie rekreacyjnym?

Bo jak chcesz poprawić swoje osiągi kondycyjno-siłowe to nie pozostaje Ci nic innego jak czekać na pętli, az ktoś Cie wyprzedzi i ciągniesz za nim ile dasz radę, a jeżeli wolisz pogawędzic to jazda w parku do tego sie nie nadaje...wtedy lepiej isc do baru na piwo ;) albo ustawić sie jak juz wczesniej wspomniałem z piknikami, bikresami tylko, ze Oni za parkiem nie przepadają ;)

Większość tutaj piszących to raczej preferuje średnia w okolicach trzydziestki i slalom gigant miedzy mamami z wózkiem i pieskami na smyczy lub bez niej... ;)

No chyba, ze zaczną wkoncu udzielać sie osoby, które tylko ten wątek obserwują i boją zagadać... :D to wtedy sie moze zrobi grupka wolniejszych parkowców :)

Napisano

Szczerze i dla treningu, i dla pogadania podczas jazdy, ale masz rację - pikniki będą lepsze, takie jeżdzenie wkoło po tej samej trasie się znudzi w końcu. ;)

Napisano

Jak będziesz jeździł w dobrym tempie, szukał zająców i ścigał się z nimi, to pętle nudne na pewno nie będą, wręcz przeciwnie, 

nudno będzie na trasach krajoznawczych.

Napisano

Przy 27-28km/h to podjazd pod zoo szybko idzie i się aż tak bardzo nie nudzi :P Ktoś kręci w okolicach południa w tym tygodniu po parku? Mam w planach 5x50-60km, a samemu to ciężko idzie czasem :P

Napisano

ja się kulałem od 18 do 20 :) srednia 24, chociaz przy krótkim trzymaniu koła za Stu, na pewno wyższa :D

jak by ktoś chciał się również dziś pokulać ze średnią 23-27, podaje nr telefonu: 663 338 350 :D

Napisano

Też tak koło 17/18 będę kręcił... może. :P Mam nadzieje, że ktoś ponad >30 ma średnią, sobie kondyche pocwicze jak będę gonił.

Jak chcesz mieć kondycję to uciekaj a nie goń ! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...