Skocz do zawartości

[WPKiW Chorzów] wspólne rowerowanie, ustawki, treningi, rekordy.

Stujumper

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A ja już nie jeżdzę! Znudziło mi sie, nie ma wyzwań, ani mocnych zająców... Przyjdzie kwiecień, maj to sie troche pokręci jak bedzie z kim ;) (chyba, ze mi wcześniej rower ukradną z piwnicy)

Tymczasem trzymamy masę 90kg-przyda sie na nadchodzące mrozy :P

Napisano

póki co Stu to ja właśnie wróciłem z parku, zimowe nocne warunki świetne, nie było ślisko.

Padło zaledwie nieco ponad 30 km, ale jak na zimę to zawsze coś, warunki sprzyjają warto kręcić.

Napisano

No to podziwiam, ze Ci sie chciało. W sumie jak ktoś trenuje to takie warunki nawet sprzyjają, bo i technikę poćwiczysz w jakiś tam sposób i opór śniegu tez jest dobry na moc ;)

Napisano

Ja dzisiaj 5 pętli po parku :D

Ale na trenażerze hehe, wgrałem sobie profil parku na trenażer :D:D
Ma ktoś może jakiś dłuży ślad gps? tak z 5-10pętli? bo co pętlę muszę na nowo załączać.
74b23fa339736.jpg

Napisano

Panowie jakie warunki sa w parku na pętli, bo cos mnie nosi zeby wyskoczyć na pare kółek, ale nie chce walczyć ze śniegiem czy lodem bo opony mam łyse jak kolano ;) Da radę pojeździć?

Napisano

Witam ;). W parku dziś tłumy. Rowerzystów kila sztuk, krykomachaczy zero, piechurów tłumy z saneczkami ;p. Ogólnie ślisko w niektórych momentach;p Można robić Tokio Drift tylnym kołem :P

Napisano

5 kółek, ostrożnie, wydawało się, że jest lodowisko a było całkiem znośnie.

Jeździłem sam, wiesz, że to nie to samo, tylko pod bażantem przyciskałem ale nie było kogo gonić :)

Napisano

Ja juz teraz pleców nie czuje, mam przerośnięty mięsień sercowy, hematokryt 60+ i hr max 224.

Cieżko na takim dopingu mi bedzie wydolic do przyszłego sezonu ;)

Aha, zapomniałem dodać, ze mam tylko jedną nerkę...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...