Skocz do zawartości

[WPKiW Chorzów] wspólne rowerowanie, ustawki, treningi, rekordy.

Stujumper

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Faktycznie Stu, mogłbyś zrobić coś z tym brzuszyskiem. :thumbsup:

No dziś robiłem większą pętlę, a wycieczkę kończyłem jak zawsze na WPKiW w towarzystwie Stu i Amadeusza.

A teraz piwko :bye2:

Napisano

Stu nie szukaj dziury w całym, mam gorszy rower od ciebie o wiele i nie marudzę nie szukam wymówek jak ty, cóż czasy będę mieć gorsze od ciebie, ale lepsze od pozostałej większości. I co z tego, jakoś mnie nie kręci napinka na te czasy wasze. Można puścić pawia jak wy to na serio traktujecie jakby od tego życie zależało! Jadę bo chce, a nie jadę bo muszę mieć ten "za sr any" kom

Napisano

A to Adam każdy jechałem i to nawet z grupką szosowców wtedy, więc nie jest źle myślałem, że macie jakąś taką setkę tam do zrobienia jak mi wtedy wyszła, ale i tak lubię najbardziej trasę przez Górę Siewierską, gdzie robiąc jedną pętlę 10km można machnąć 340m przewyższenia

Stu zjedź snickersa bo wychodzi z ciebie lama takowa :P

Napisano

Stu mam w dupie te komy, jeżdżę dla siebie nie dla jakiś rekordów. Będę chciał się pościgać pojadę se na zawody albo chociażby na IC (byłbym to mój drugi raz tam)

Napisano

Na Bsie mam 15119km udokumentowane, a ile nie wpisane to moje. All inclusive: góry, lasy, asfalt i co tam jeszcze możliwe, a nie tylko suchy Park Śląski. Kto co lubi, czasami zdarzy mi się wpaść i zrobić dwa kółeczka i tyle

Napisano

No to masz więcej ode mnie i więcej niż niektórzy na forum od urodzenia...! Chłopie nie czekaj, instaluj strave i powymiatasz KOMy wszędzie bo w dodatku masz MTB a to szybciej niż szosa jeździ przecież... :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...