Skocz do zawartości

[WPKiW Chorzów] wspólne rowerowanie, ustawki, treningi, rekordy.

Stujumper

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Takie prędkości 50+ to tylko na podjazdach robimy bo na prostej i z górki brakło by drogi do hamowania! A tak to na podjeździe jedynie dzika możesz stuknąć, wiec nie groźnie i od razu na grila masz dziczyznę ;)

Napisano

Ja na szosie jadę ze średnią predkością 25-27 km/h. Więc nie mam takich dylematów. W parku takie średnie można robić nawet jak są ludzie. Temat ludzi i ogólnie jazdy po WPKiW był wałkowany cały rok.

@xysio - jak nie chcesz jeździć po parku to poco tu piszesz. A ludzie to nie bydło. Za przeproszeniem.

Napisano

Adam, a miedzy barierkami to co? Przyznaj sie ile miałeś max moment obrotowy hee? Kolega xysio nie jeździ ze średnia 50km/h na szosie tylko momentami udaje mu sie tyle wycisnąć! Powinien se strave załadować i ruszyć na KOMy jak taki szyyypki jest :P

Napisano

Każdy głupi z górki w parku poleci 50+ żaden wyczyn :o

Tylko pytanie po co by zdechnąć na jednej fałdce, a potem całe kółko na jak trup jechać, dobry patent ma ten kolega xysio na jazdę po parku :P

Napisano

Czasami trzeba pozwiedzać, a nie kręcić czasówki :D Jesień nastraja do podziwiania kolorów jej, a nie do szybkiego kręcenia.

Już czekam jak na zakrętach będą liście leżeć, oj będzie ciekawie wtedy z pewnościom!

Napisano

Ja jak chce mieć dobry czas na kółku to podjazd cisnę na maxa, bo z górki to mi wszyscy bez kręcenia odjeżdżają z uwagi na "masę własną" :P Ale też ciężko żeby cała trasa była czysta do przejazdu. A najlepszy przejazd kółka mam na mtb i to solo... ;)

Napisano

Szczerze to mi już przestało zależeć na biciu rekordu swojego, a poza tym jestem dziwnym i lubię kręcić w przeciwną stronę niż wy, czyli zjeżdżam zjazdem obok bramy bocznej, a nie podjeżdżam jak wy to czynicie :P

Napisano

Odpowiedzcie mi jeszcze na jedno pytanie jak wy krecicie te wasze rekordy czasowe jak pp sciezkach bydlo piesze chodzi? Nie stukneliscie jeszcze nikogo? Kurde jak mnie to wkurza a jezdze rekreacyjnie

I nie jestem zlosliwym tylko nie wyobrazam sobie pedzic po parku z prwdkoscia 50km/h tak jak na szosie

Xysio a co Cie to interesuję kogo stukamy, 

co do 50 km/h - użyj wyobraźni :

http://www.strava.com/activities/204051146/segments/4809452269

Napisano

Po co, zarzuce EPO, (a widziałem jak Ci dzisiaj wypadło z kieszonki...cały blisterek) i po sprawie tzn Stravie :P

Ps. Jaki to był smak?? Ja po truskawce zawsze miałem KOMa!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...