Skocz do zawartości

[WPKiW Chorzów] wspólne rowerowanie, ustawki, treningi, rekordy.

Stujumper

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kasiu to polecam trasę na Rogoźnik ;). Jak najbardziej okey kilometrów idzie nabić xd. Droga od Piekar trochę dziurawa ale ujedzie się xd

Napisano

Aaaaa, chodziło Ci o 114km w sumie, bo myslalem, ze 11,40 :) ja pytam jaki masz najlepszy czas przejazdu jednego okrążenia? Ewentualnie jaka srednia wykrecasz robiąc te 56km?

teraz bylo slabo... srednia ok 24... ale i tak sie ciesze ze w lutym mozna jezdzic

Napisano

O widzę moje strony. Z Rogoźnika na Sączów, Ożarów, Zadeń, Zendek, Mierzęcice, Przeczyce, Dąbie, Psary, Wojkowice i z powrotem do Katowic. Dużo ludzi na szosach u mnie się ustawia na tę trasę co niedziela. Mały ruch samochodowy, dobry asfalt.

Napisano

Kasiu to polecam trasę na Rogoźnik ;). Jak najbardziej okey kilometrów idzie nabić xd. Droga od Piekar trochę dziurawa ale ujedzie się xd

znam znam, jak w parku jakies maratony i drogi pozamykane to to tam siekieruje a potem na swierklaniec :)

Napisano

Adamie moja trasa na Rogoźnik to : Chorzów Żabie Doły-Piekary Śląskie-Dąbrówka Mała- Żychcice- Bobrowniki Dobieszowice -Rogoźnik :). Raz wylądowałem na Górze Siewierskiej ;D

Napisano

Przez Górę Siewierską i miejscowośći co wymieniałem przebiega trasa corocznego wyścigu Wójta Gminy Psary. Ale wracając do parku, ja będę na pewno w sobote i w niedziele po obiedzie. No chyba, że będzie lało.

Napisano

Pogoda powinna byc ok, przynajmniej na chwile obecna taka jest prognoza...:)

Grunt zeby nie padało juz, a jak bedzie zimno to sie podkreci tempo do 30km/h i bedzie gitarra ;)

Napisano

Witam. Pogoda dopisuje także wyruszamy do parku ;D. Może uda mi się w końcu spotkać tygrysa [stujumpera] który poluje na biedne zajączki :E.

Napisano

To ładnie Adamie. Własnie jestem w parku i zaliczyłem taniec na lodzie :D. Otóż jechałem ze zjazdu i na dole mokro śnieg i lodzik tył mi uciekł przy predkosci 55 km\h i krzaczki XD.

Napisano

trzeba było pojechać w drugą stronę, to byś pojeździł z tymi dwoma na kolarzówkach :) 

w dodatku bezpieczniej, bo tam gdzie lód to pod górę.

Napisano

trzeba było pojechać w drugą stronę, to byś pojeździł z tymi dwoma na kolarzówkach :)

w dodatku bezpieczniej, bo tam gdzie lód to pod górę.

Czy mi się zdaje czy mnie gdzieś widziałeś ?:P. No fakt jechało dwóch na kolarzówkach:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...