cycbabimost Napisano 5 Września 2013 Napisano 5 Września 2013 Witam, Po 1 pytanie lepszy trekking czy cross?? Jazda w wiekszosci asfalt, czasami utwardzone lesne i polne drogi, głównie wycieczki jednodniowe, w przyszlym roku mozliwe jakis dluzszy wypad kilkudniowy, i tu pytanie lepiej kupić rower gotowy - trekking, czy crossowy i dokupić osprzęt? dodam że chciałbym bardziej sportowy charakter roweru. Dodam że moja waga to 73 kg wzrost 178 Byłem dziś w Zielonej Górze, to co widziałem to Author classic za 1600 zl (plus 150zl bonu do wykorzystania na velo.pl) lub Author stratos za chyba 1800 (i też bon) i do tego dokupić osprzet, bagażnik błotniki, światła, czy Giant argento rs 2 za 2500 (troche juz drogo, wolałbym taniej ale dość ciekawy chyba;p) przymierzłem jescze unike voyager gts za 2350 ale mi nie podszedł Ewentualnie mogę jechać do Poznania, ale jednak wolałbym kupić w Zielonej Górze - bliżej Pozdrawiam
Mod Team safian Napisano 5 Września 2013 Mod Team Napisano 5 Września 2013 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b regulaminu - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Regulamin forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.