biegacz1 Napisano 7 Stycznia 2014 Napisano 7 Stycznia 2014 Myślałem o wyjeździe do Gliwic (średnio znam trasę, ale są telefony ), chyba że wy proponujecie jakąś fajną trasę ?
00dexter Napisano 7 Stycznia 2014 Autor Napisano 7 Stycznia 2014 Jeśli o mnie chodzi droga do Gliwic jest ok. Droga 44 jest ok fajne duże pobocze można spokojnie sobie pojechać. Ja jestem na tak.
biegacz1 Napisano 7 Stycznia 2014 Napisano 7 Stycznia 2014 Już jeden chętny jest (jeżeli nie pójdzie do pracy), ktoś jeszcze jedzie ?
tyshek Napisano 7 Stycznia 2014 Napisano 7 Stycznia 2014 Panowie był ktoś już w nowym AlpeBiku ? W starym sklepie usłyszałem że będą tam nowe marki,ciekawe:-D
biegacz1 Napisano 7 Stycznia 2014 Napisano 7 Stycznia 2014 Byłem i wyszedłem z nową ramą nowych marek specjalnie nie widziałem były: Specialized, Accent, Continental, Maxxis, Boplight, Shimano, Sram, ogólnie wydaje mi się że jeżeli coś doszło to mało, większość przeniesiona ze starego sklepu
00dexter Napisano 7 Stycznia 2014 Autor Napisano 7 Stycznia 2014 Ja także tam byłem wyregulowali przerzutki i hamulce do tego podmienili koło i zbili łańcuch. Ogólnie nie zrobili na mnie zbyt dobrego wrażenia chyba mają małe pojęcie o rowerach szosowych sami na nich nie jeżdżą. Jeśli chodzi o szosy to raczej polecałbym atelier bike na ulicy piłsudskiego fajna ekipa sama jeździ zawsze coś doradzi.
bemol14 Napisano 7 Stycznia 2014 Napisano 7 Stycznia 2014 Tez byłem, ta sama firma co na Stoczniowców. Niestety nic nie mieli czego szukałem a szukałem sporo rzeczy. Jedna biała owijka authora na stanie to chyba kiepsko przy tak dużym sklepie.
tyshek Napisano 7 Stycznia 2014 Napisano 7 Stycznia 2014 eśli chodzi o szosy to raczej polecałbym atelier bike na ulicy piłsudskiego fajna ekipa sama jeździ zawsze coś doradzi. Mieszkam tuz obok nich ,w zeszłym roku jak się napaliłem na szosę to właśnie w Atelierbiku je oglądałem i sporo mi wyjaśnili,co niestety jeżeli chodzi o szosy nie miało miejsca w AlpeBiku. Alpebike otwarli nowy sklep a zamknęli ten na oś E obok małego Tesco.Sprzedawca ze Stoczniowców zapewniał że w nowym sklepie na oś T będzie nowy asortyment,marki itd,cytuję "bez sensu jest mieć to samo w dwóch sklepach",dodał tez że w tym sklepie na Stoczniowców będzie tylko sprzedaż i serwis narciarski. Tak na marginesie-miał ktoś do czynienia z serwisem AlpeBiku,tym w butiku obok starego sklepu? Podzielcie się spostrzeżeniami i podpowiedzcie gdzie w Tychach jest najlepszy i tani serwis.
biegacz1 Napisano 8 Stycznia 2014 Napisano 8 Stycznia 2014 Jeżeli chodzi o serwis to polecam Zielony Rower, lub w pełni profesjonalny serwis Mountain Park
tyshek Napisano 11 Stycznia 2014 Napisano 11 Stycznia 2014 Kręciliście ? Ja opitoliłem 20 km jutro jak pogoda wytrzyma tez jadę.
biegacz1 Napisano 11 Stycznia 2014 Napisano 11 Stycznia 2014 No jasne, dzisiaj poszło 76km i przy okazji dwie życiówki: 20km - 36min 37sek. 28,66km - 1h
biegacz1 Napisano 12 Stycznia 2014 Napisano 12 Stycznia 2014 Pogoda się popsuła.. Dalej w Paprocanach co niedziele zbierają się szosowcy i robią wspólny trening ?
tyshek Napisano 17 Stycznia 2014 Napisano 17 Stycznia 2014 Ktoś się wybiera ? http://www.noltychy.pl/1,1,4944,Wycieczka_rowerowa_Zdobywamy_Tyska_Odznake_Krajoznawcza,artykul.html
00dexter Napisano 18 Stycznia 2014 Autor Napisano 18 Stycznia 2014 Niestety ja odpadam jade do Mysłowic kibicować szwagrowi w bieganiu
czarusblitz Napisano 1 Lutego 2014 Napisano 1 Lutego 2014 Dzis robilem interwaly kolo Czerwionki-Leszczyny, jutro jak co krece spokojnym tempem, czas okolo 3h. Startuje okolo poludnia.
tyshek Napisano 8 Lutego 2014 Napisano 8 Lutego 2014 Panowie dziś kolarzy na mieście było jak na otwarcie sezonu,mijałem gościa na Sublach,przyznać się który to
00dexter Napisano 8 Lutego 2014 Autor Napisano 8 Lutego 2014 To nie ja Ja jutro wybieram się na jakąś wycieczkę
tyshek Napisano 8 Lutego 2014 Napisano 8 Lutego 2014 Ja również,ale pogodynka miła złe wieści zobaczymy rano.
00dexter Napisano 8 Lutego 2014 Autor Napisano 8 Lutego 2014 Zobaczymy rano co bedzie. Jak cos zawitam z rana na forum zeby zobaczyc czy ktos tez nie kreci
tyshek Napisano 9 Lutego 2014 Napisano 9 Lutego 2014 Pogodynka na TVN-ie kłamała walnąłem sobie 40 km,Bieruń,Wola,Bojszowy Stare i Nowe,Tychy z Paprocanami na zakończenie.Trasa wokół jeziora sie robi jak widać.
tyshek Napisano 17 Lutego 2014 Napisano 17 Lutego 2014 Chopy ktoś się wybiera ? 22 Mikołowska Masa Krytyczna 27.02. Tak się składa że mam 1 zm. więc akurat
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.