michue39 Napisano 2 Września 2013 Napisano 2 Września 2013 Witam forumowiczów !! Mam pytanie,co każdy z was myśli o możliwości zdobycia karty MULTISPORT dla użytkowników forumrowerowe.org, ma ktoś doświadczenie w tym temacie? Pytał ktoś kiedyś? zalet takiej karty chyba nie muszę przedstawiać przed zbliżająca się zimą...Czytałem trochę o tym i chyba minimum 15 osób potrzeba aby zacząć współpracę z Benefit System.
Dziubek Napisano 2 Września 2013 Napisano 2 Września 2013 A jak cenowo sprawa wygląda przy tych ewentualnych 15 osobach? Tapniete Talkiem
Shootee Napisano 2 Września 2013 Napisano 2 Września 2013 Potrzeba minimum 10 pracowników. Tak pisze na stronie. Tylko problem jest taki, że jeśli zbyt często ktoś korzysta z karty to zrywają umowę i podnoszą miesięczną jeśli firma jest chętna na przedłużenie, a jak nie to arrivederci roma Więc, to też jakoś nie specjalnie się może koniec końców opłacić wg. mnie.
Dziubek Napisano 2 Września 2013 Napisano 2 Września 2013 Ok, ale pytanie techniczne czy my, jako forumowicze, możemy się na to pisać. De facto niemal każdy z nas pracuje przecie gdzie indziej. I nie chodzi mi o miejsce ale nawet o miasto.
michue39 Napisano 2 Września 2013 Autor Napisano 2 Września 2013 Mój szwagier posiada takową kartę w swojej firmie. Centrala firmy mieści się w Krakowie a on pracuje w oddziale w Warszawie. Na terenie całej Polski może korzystać z każdego obiektu objętego BENEFIT. Jako pracownik wnosi opłatę 30zł miesięcznie a dopisanie osoby(np.mnie) koszt 150zł miesięcznie.
michue39 Napisano 2 Września 2013 Autor Napisano 2 Września 2013 http://www.oksystem.pl/ tu sprzedają karnety osobom fizycznym. Maksymalnie 3x w tyg. Można to obcykać
sexiflexi Napisano 3 Października 2013 Napisano 3 Października 2013 tyle tylko, że oksystem ma chyba jednak mniejsza ilośc punktów do których można uczęszczać i chyba trzeba kilka złotych do zajęć dopłacać w niektórych miejsacach, pod tym względem to jednak Beneffit wymiata
foxikos Napisano 3 Października 2013 Napisano 3 Października 2013 Posiadam kartę multisport. Moja firma doplaca 75%. Karta jest możliwa do wykorzystywania na terenie całej polski. Nie mam żadnego limitu co do wejść na kartę. Wykorzystuje ja do wejść na siłownie 3x, basen 1x, i piłkę 1x -wszystko w tygodniu. Wysłane z mojego Grand X In
wnoto Napisano 3 Października 2013 Napisano 3 Października 2013 Moim zdaniem nie da się kupić dla FORUM. Trzeba poszukać znajomego który Ci taką kartę wykupi. Koszto takiej karty to 150 zł.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.