Skocz do zawartości

[multisport] multisport dla forumrowerowe.org, chętni? Jest szansa?

michue39

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam forumowiczów !!

Mam pytanie,co każdy z was myśli o możliwości zdobycia karty MULTISPORT dla użytkowników forumrowerowe.org, ma ktoś doświadczenie w tym temacie? Pytał ktoś kiedyś? zalet takiej karty chyba nie muszę przedstawiać przed zbliżająca się zimą...Czytałem trochę o tym i chyba minimum 15 osób potrzeba aby zacząć współpracę z Benefit System.

Napisano

Potrzeba minimum 10 pracowników. Tak pisze na stronie. Tylko problem jest taki, że jeśli zbyt często ktoś korzysta z karty to zrywają umowę i podnoszą miesięczną jeśli firma jest chętna na przedłużenie, a jak nie to arrivederci roma ;) Więc, to też jakoś nie specjalnie się może koniec końców opłacić wg. mnie.

Napisano

Ok, ale pytanie techniczne czy my, jako forumowicze, możemy się na to pisać. De facto niemal każdy z nas pracuje przecie gdzie indziej. I nie chodzi mi o miejsce ale nawet o miasto.

Napisano

Mój szwagier posiada takową kartę w swojej firmie. Centrala firmy mieści się w Krakowie a on pracuje w oddziale w Warszawie. Na terenie całej Polski może korzystać z każdego obiektu objętego BENEFIT. Jako pracownik wnosi opłatę 30zł miesięcznie a dopisanie osoby(np.mnie) koszt 150zł miesięcznie.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

tyle tylko, że oksystem ma chyba jednak mniejsza ilośc punktów do których można uczęszczać i chyba trzeba kilka złotych do zajęć dopłacać w niektórych miejsacach, pod tym względem to jednak Beneffit wymiata

Napisano

Posiadam kartę multisport. Moja firma doplaca 75%. Karta jest możliwa do wykorzystywania na terenie całej polski. Nie mam żadnego limitu co do wejść na kartę.

Wykorzystuje ja do wejść na siłownie 3x, basen 1x, i piłkę 1x -wszystko w tygodniu.

Wysłane z mojego Grand X In

Napisano

Moim zdaniem nie da się kupić dla FORUM. Trzeba poszukać znajomego który Ci taką kartę wykupi. Koszto takiej karty to 150 zł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...