kasica76 Napisano 1 Września 2013 Napisano 1 Września 2013 Witam wszystkich i zarazem zwracam się z prośbą o poradę w sprawie zakupu roweru szosowego. Oto link http://allegro.pl/show_item.php?item=3516356246 Zdaję sobie sprawę z tego, że osprzętowo nie jest zbyt atrakcyjny jednak gabarytowo jest idealny dla mnie (160 wzrost) Będzie to praktycznie pierwsza szosa w moim życiu więc uważam że jak na początek wystarczy. Bardzo proszę o opinie Wysłane z mojego GT-N8010 za pomocą Tapatalk 4
mklos1 Napisano 1 Września 2013 Napisano 1 Września 2013 Jeżeli potrzebujesz małej ramy, to chyba wielkiego wyboru nie ma. W tym budżecie spokojnie znajdziesz 10-rzędowe full Shimano 105, ale z rozmiarem ramy będzie problem.
kasica76 Napisano 1 Września 2013 Autor Napisano 1 Września 2013 A jak osprzęt? Lipa czy da radę. Myślę że z biegiem czasu będzie można zmienić na lepszy Wysłane z mojego GT-N8010 za pomocą Tapatalk 4
mklos1 Napisano 1 Września 2013 Napisano 1 Września 2013 Capagnolo Xenon to podstawowy osprzęt szosowy, nie urywa, ale podobnie nie urywa Sora Shimano. Dla początkującego wystarcza. Komponenty Miche też nie są złe. Rowerek ok.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.