peepeepee Napisano 28 Sierpnia 2013 Napisano 28 Sierpnia 2013 Witam Obecnie mam Smart Sam ale składam nowy rower, więc zdecydowałem o powrocie do Racing Ralph. W porównaniu z Sam-em , lepiej się prowadzi po terenie w jakim jeżdżę (las, korzenie, piach, liście itp.). Po asfalcie mało jeżdżę. Miałem 2.1, teraz zdecydowałem się na 2.25 Problem tylko którą wersję wziąć ? Niektóre terminy niewiele mi mówią. 1. Performance Line czy Evolution ? 2. Execution - jaki ? 3. Compound - jaki ? Na stronie Producenta jest spory, jak dla mnie za duży wybór. Sam wybrałbym Performance Line,
AmuletBike Napisano 28 Sierpnia 2013 Napisano 28 Sierpnia 2013 RR na: "korzenie,las" ?Osobiście nie polecam! Miałam Ralphy stare jakieś, pokusiło mnie kupić obecną wersję RR i po 2 dniach odsprzedałam! To są wariaty jakieś! Tylne koło (i nie tylko) non stop uskakuje. Jak to mówią ::"Dancing Ralph"... Polecam Ci szczerze ze stajni Schwalbe: Rocket Ron! W lesie rewelacja. Nawet w błotku nieźle sobie radzi. A w mieście nie tańczy na bruku... Świetna przyczepność i jako opona wielozadaniowa - najlepsza. Tylko EVO. P tak, ale zwijane.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.